Shanks’ın den den mushi de 20 cevapsız çağrı vardır şimdi Garp Roger’dan sonra Shanks’a yalvarmaya başlar gel beraber kurtaralım şu çocuğu Karasakal tehlikeli diye
WB sandın sen herhalde bu adamı?Shanks’ın den den mushi de 20 cevapsız çağrı vardır şimdi Garp Roger’dan sonra Shanks’a yalvarmaya başlar gel beraber kurtaralım şu çocuğu Karasakal tehlikeli diye
Kaido ve big mom biz rocks'ı tanımıyoruz deyip kaçmışlar wb'de demiş ben aile istiyorum tanımıyorum bu adamı olan xebec'e olmuş tek kalmış.4v2 oldu 1v2.
WB,Kaido, Big Mom, Rocks'a karşı yetim Roger'ı savundu bu adam.
Shanks’ın den den mushi de 20 cevapsız çağrı vardır şimdi Garp Roger’dan sonra Shanks’a yalvarmaya başlar gel beraber kurtaralım şu çocuğu Karasakal tehlikeli diye
Aynen aynısı olmuştuWB sandın sen herhalde bu adamı?
Bu adam 50 müttefiğe dil dökmüyor muydu arkasında savaşmaları için ? Göz boyayacak diye kendini şişleyen Squardo'ya da bir şey yapmamıştı.
Onu bunu bilmem.Kaido ve big mom biz rocks'ı tanımıyoruz deyip kaçmışlar wb'de demiş ben aile istiyorum tanımıyorum bu adamı olan xebec'e olmuş tek kalmış.
Mom düşmez nerede demişim okumak istiyorum müttefik olacak manasında demişimdir ki bence hala olacak.Law Kid ödülünü kimse bilemez.Mantıklı bir mangada Killer öyle bir galibiyet almamalıydı…Fi tarihine gerek yok yakın tarihte benimle inatlaştığın mevzuları biliyorum, hepsinde yanıldın yav. Big Mom düşmez diyordun, Killer yenilecek diyordun, Law ve Kid’in ödül konusunda yanıldın vs. Yani yakın tarihin mağlubiyet doldu eskiye gitmeye gerek yok.
Kaptırsan gözümden düşerdin zaten seni Law lobisi başı saymazdım artık Mecbur ettiler bir noktada türk insanı laftan anlamaya meyilli değil malesef :/Başkasına kaptıramazdım. :dd Hata sandığımız şeyler bazen doğru olabilir. Kirli yöntemler düşüneceğine bunu düşün.
Ben yazarsam o konuda banlanirim, bulaştırma@Master of Puppets yok mu, ortalık Garp'çıdan geçilmiyor. Ne Garp aşkıymış.
Sen üzülme diye konunu bile açmıyorum dediklerine bak. Ayıp ayıp... :SFi tarihinden mesaj bulup atmak marifetse ben hepinizin bir mesajını bulup arka arkaya atayım ama zamanım yok kum kun gibi zamanım olsa yaparım istediğiniz şey buysa yani İkincisi ınvictus kirli geçmişini mesajlarını hep sildirmiş çok kirli defteri olunca normal…
O sırada 43 gemiyle mekan basan WB aklına gelir.Garp gibi naylon kahraman kendini garantiye almadan gitmez vardır yanında birileri