Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks’ın den den mushi de 20 cevapsız çağrı vardır şimdi Garp Roger’dan sonra Shanks’a yalvarmaya başlar gel beraber kurtaralım şu çocuğu Karasakal tehlikeli diye
WB sandın sen herhalde bu adamı?

Bu adam 50 müttefiğe dil dökmüyor muydu arkasında savaşmaları için ? :( Göz boyayacak diye kendini şişleyen Squardo'ya da bir şey yapmamıştı.
 
Kaido ve big mom biz rocks'ı tanımıyoruz deyip kaçmışlar wb'de demiş ben aile istiyorum tanımıyorum bu adamı olan xebec'e olmuş tek kalmış.
Onu bunu bilmem.

Bu yumruklardan alınan kan örneklerinden 7 farklı kişiye ait dna çıkmış. (Rocks, Kaido, WB, BM, Shiki) 5 tanesiyle eşleştirilmiş. Diğer ikisi kimin bilmiyoruz.

 
Fi tarihine gerek yok yakın tarihte benimle inatlaştığın mevzuları biliyorum, hepsinde yanıldın yav. Big Mom düşmez diyordun, Killer yenilecek diyordun, Law ve Kid’in ödül konusunda yanıldın vs. Yani yakın tarihin mağlubiyet doldu eskiye gitmeye gerek yok.
Mom düşmez nerede demişim okumak istiyorum müttefik olacak manasında demişimdir ki bence hala olacak.Law Kid ödülünü kimse bilemez.Mantıklı bir mangada Killer öyle bir galibiyet almamalıydı…
Başkasına kaptıramazdım. :dd Hata sandığımız şeyler bazen doğru olabilir. Kirli yöntemler düşüneceğine bunu düşün. :rolleyes:
Kaptırsan gözümden düşerdin zaten seni Law lobisi başı saymazdım artık :p Mecbur ettiler bir noktada türk insanı laftan anlamaya meyilli değil malesef :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık