Asena'ya taş çıkarır hem de. Dün Nika hüüğğğğ diyen reddi bugün kyaaaah Nika samaaaaa <3 diye geziyor.Lafını yemeyen adam bulmuşsun bunuyorsun sen de. Napsın birileri gibi tükürdükleriyle 3 öğün karnını doyuranlar gibi Asena'lık mı yapsın yılların eskitemediği koskoca @RedTeroR ? Pehhh
Ben olabilir diyordum. Krala o kadar çabuk ulaşamazsın repliğini bir de Zoro'dan duysun istedim xdCiddi ciddi Zoro vs Kizaru bekleyen var mıydı?
Ciddi ciddi Zoro vs Kizaru bekleyen var mıydı?
Öyle bir şov için amiral kadar güçlü olması lazım.Ben olabilir diyordum. Krala o kadar çabuk ulaşamazsın repliğini bir de Zoro'dan duysun istedim xd
Zoro'nun karşısına gorosei 5'lisi çıksa yav ne alaka demeyiz. Roronoa Zoro serinin nadir marka ve kalite ürünlerinden biridir çünkü. Bu tarz beklentiler cok normal. Hee ama Kaku'yu niye çıkarıyorsun Zoro karşısına ? Bu da Oda'nın son yıllarda çokça ve sıkça gördüğümüz üzere geniz akıntısı gibi beyninin burun deliklerinden akmaya devam ettiğinin göstergesi. Yoksa Zoro yarım atsa ne olur 3 atsa ne olur ? Bu ancak içi geçmiş dövüş çizdiğini zannedip kalp çarpıntısına tutulan basiretsiz ve kabiliyetsiz Oda'yı heyecanlandırır.Ciddi ciddi Zoro vs Kizaru bekleyen var mıydı?