Luffy Kaido’yu havada öldürdü mantığına ne anlatabilirsin en fazla xDAnlatamazsın azizim, bunların gözü mangakayı bile görmüyor söz konusu luffy olunca. :d
Luffy Kaido’yu havada öldürdü mantığına ne anlatabilirsin en fazla xDAnlatamazsın azizim, bunların gözü mangakayı bile görmüyor söz konusu luffy olunca. :d
Oha algıcı iftiracıya bak ya Çelimsiz oğlan sanan asıl sizdiniz la her vs konusunda karşımıza dikilip ne kadar çelimsiz olduğuna dair ikna etmeye çalışıyordunuz milleti Lastiği ben seviyordum kötü demedim hiçbir zaman ama depremler, ipler, logialar falan bunların yanında cacık oğlu cacık kalan bir meyveyi uçurmak zorunda kaldınız sonradan. Neden? Çünkü Dof şehirlerarası seyahate çıkmıştı xDBiz biliyorduk her zaman dedik hatta ben Gura’dan sonra en güçlü meyve dedim kılpayı kaçırdım ne bileyim en güçlü meyve çıkacağını @Montana Tutturduğum konular listesinde 13. sıralarda falan xD O zamanlar bizi cadı avlar gibi tuttular linç ettiler bir
yakmadıkları kaldı hayattan soğuttu Nika fanı olduğunu bilmeyen Nika fanı @Raiden gibileri Siz tanrı fanıydınız ama çelimsiz oğlan fanı sanıyordunuz kendinizi.
Meyve’nin efsanevi statüsünde olacağını söyleyen azınlık bildi, siz lastik güçlü diyordunuz alakasız bir olay.Biz biliyorduk her zaman dedik hatta ben Gura’dan sonra en güçlü meyve dedim kılpayı kaçırdım ne bileyim en güçlü meyve çıkacağını @Montana Tutturduğum konular listesinde 13. sıralarda falan xD O zamanlar bizi cadı avlar gibi tuttular linç ettiler bir
yakmadıkları kaldı hayattan soğuttu Nika fanı olduğunu bilmeyen Nika fanı @Raiden gibileri Siz tanrı fanıydınız ama çelimsiz oğlan fanı sanıyordunuz kendinizi.
Üstelik sırf Luffy kendini tanrı sanan bir çelimsizi yerden yere vurdu diye yaptılar bunuMeyve’nin efsanevi statüsünde olacağını söyleyen azınlık bildi, siz lastik güçlü diyordunuz alakasız bir olay.
Bir kesim Joy Boy’un aynı meyveyi kullanma ihtimalinden hep bahsediyordu, yani meyvenin altından bir şey çıkma ihtimalini bilen neyse de lastik güçlü dedim bildim demek absürt şu noktada.Üstelik sırf Luffy kendini tanrı sanan bir çelimsizi yerden yere vurdu diye yaptılar bunu
Kustal Ejderleri koruduğu içinde olabilir.Garp o olay ile anılınca memnuniyetsiz duruyordu,bir işler dönmüş orada,Im bile müdahale etmiş olabilir.
Rüzgar çıktı Dof'un tutunacağı bulut gittiği için %0,000000x handikap eklendi diye algı yapan adamların mazotudur absürtlükBir kesim Joy Boy’un aynı meyveyi kullanma ihtimalinden hep bahsediyordu, yani meyvenin altından bir şey çıkma ihtimalini bilen neyse de lastik güçlü dedim bildim demek absürt şu noktada.
Şu @Millennium Wizard ‘ın tutturduğu net bir konu bulun acil adam 2 haftadır yana yakına arıyor kabul ettirmek için ama bildiği bir şey bulamadı daha. Durumu kötüye gidiyor @II. InvictusRüzgar çıktı Dof'un tutunacağı bulut gittiği için %0,000000x handikap eklendi diye algı yapan adamların mazotudur absürtlük
Ne alakası var ne kezbanlığı özür dile WB’denSavaş ortasında kezbanlık yapan WB var bi.
Xebec’i satmış diyorlar, en sağlam WB fanı @RedTeroR diyor hem deNe alakası var ne kezbanlığı özür dile WB’den