Ace intihara meyilliyse Garp ne yapsın?Korsandan yardım aldı , yardım aldığı korsan ona oğlunu emanet etti, çocuğu korumadı, çocuk öldü hâlâ güle oynaya kahramanım diye geziyor daha ne olsun
Ace intihara meyilliyse Garp ne yapsın?Korsandan yardım aldı , yardım aldığı korsan ona oğlunu emanet etti, çocuğu korumadı, çocuk öldü hâlâ güle oynaya kahramanım diye geziyor daha ne olsun
Teach tüymese de Garp'ın bir dövüşünü görsek.Garp'ı pek sevmem baştan söyleyeyim. Ama Oda'nın algoritmasına göre Garp rezil olmaz. Bunu beklemeyin derim. Teach de yenilmez. Ya dövüş olmaz ya yarıda kalır ya da Garp efsanevi bir şekilde kaybeder. Yaşlı olduğu için harcanma ihtimali var. Ray mevzusundaki gibi Teach tüyebilir de. Ölürse eğer Teach vs Luffy'e daha fazla ağırlık yüklemek için kullanabilir. Bu hikaye gidişatını da Luffy-Sword müttefikliği altyapısı için hazırlıyor bence.
En azından tayfasını döver. Görürüz bir şeyler.Teach tüymese de Garp'ın bir dövüşünü görsek.
Alpamis öyle demiyor, Nika çok da güzel oldu diyor. Luffy fanları arasında ikilik mi oluştu?La bari bana satmaya kalkma şu yalanlarını Oda bile sonradan uydurdu bu meseleyi ne anlatıyon sen
Biz biliyorduk her zaman dedik hatta ben Gura’dan sonra en güçlü meyve dedim kılpayı kaçırdım ne bileyim en güçlü meyve çıkacağını @Montana Tutturduğum konular listesinde 13. sıralarda falan xD O zamanlar bizi cadı avlar gibi tuttular linç ettiler birLa bari bana satmaya kalkma şu yalanlarını Oda bile sonradan uydurdu bu meseleyi ne anlatıyon sen
Teach o seviye'yi görmeden ölür güçlü olduğu gösterilsin yeter fazlasına gerek de yok aslında.Beğenmediğin teach seri sonu rogerdan çok daha güçlü olacak
Teach'ın tayfayı korsanlar çağını başlatan soruyu soran adam da döver tayfayı dövmek zor bir şey değil.En azından tayfasını döver. Görürüz bir şeyler.
Güçlü rakiple dövüşünü görelimde bakalım ederi neymiş ?En azından tayfasını döver. Görürüz bir şeyler.
Anlatamazsın azizim, bunların gözü mangakayı bile görmüyor söz konusu luffy olunca. :dBiz biliyorduk her zaman dedik hatta ben Gura’dan sonra en güçlü meyve dedim kılpayı kaçırdım ne bileyim en güçlü meyve çıkacağını @Montana Tutturduğum konular listesinde 13. sıralarda falan xD O zamanlar bizi cadı avlar gibi tuttular linç ettiler bir
yakmadıkları kaldı hayattan soğuttu Nika fanı olduğunu bilmeyen Nika fanı @Raiden gibileri Siz tanrı fanıydınız ama çelimsiz oğlan fanı sanıyordunuz kendinizi.