Garp'a bak öfkeden maymun kral wukong'a dönmüş.Sahte olduğu uzaydan görülen tek çizim.
Garp'a bak öfkeden maymun kral wukong'a dönmüş.Sahte olduğu uzaydan görülen tek çizim.
Denilen foto bu fake mi yoksa? fan yapımı olduğu bariz zaten.Bu mu?
Paylaştığını buna benzettim de o yüzden sordum bu mu diye. Değilmiş.Denilen foto bu fake mi yoksa? fan yapımı olduğu bariz zaten.
Ace kendi ahmaklığı yüzünden öldü de Garp onu kurtarmadı diyeGarp'ı niye küçümsüyorlar anlamadım
Bu adam bunları prime dönemde dağıtmadı mı
İşin komiği kimse Garp karasakalı dövemez demedi Law bile evirip çevirip dövüyor neredeyse ve Garp güçsüz falan da diyen olmadı asırlık geyik mesajlar ironiler ortaya atılıp patladın deniyor. :S
Olabilir dediğin ama özellikle Lucci adını geçirdiği için düşük ihtimal CP0 gördükte diyebilirdi.Her türlü bize yazar çünkü Nami Lucci var çok güçlü adam gidelim demiş yada Lucci'yi gördün kalalım kapışayım istiyorsun demiş.Luffy: Ama daha yeni geldik, dinlenmek istiyorum.
Usopp: Ben de ama burası hükümet adası.
Nami:Ve Rob Lucci’yi gördün değil mi?
Burada Lucci’nin hükümet ajanı olduğunu bildiği için Usopp’un konuşmasını desteklemiş, Luffy’nin umrunda değil Lucci görüldüğü üzere.
Nami kimi görse çekinir zaten, Nami’nin korktuğu kişiden mi güç çıkarımı yapacaksın?İşin komiği kimse Garp karasakalı dövemez demedi Law bile evirip çevirip dövüyor neredeyse ve Garp güçsüz falan da diyen olmadı asırlık geyik mesajlar ironiler ortaya atılıp patladın deniyor. :S
Olabilir dediğin ama özellikle Lucci adını geçirdiği için düşük ihtimal CP0 gördükte diyebilirdi.Her türlü bize yazar çünkü Nami Lucci var çok güçlü adam gidelim demiş yada Lucci'yi gördün kalalım kapışayım istiyorsun demiş.
Artık Nami ve Robin öyle her adamdan korkup kaçmayacak kadar güçlü biliyorsun dimi ?Nami kimi görse çekinir zaten, Nami’nin korktuğu kişiden mi güç çıkarımı yapacaksın?
Robin tamam da Nami, Chopper, Usopp 3lüsü değişmez. İstedikleri kadar güçlü olsunlar Oda bunları korkak gösterir.Artık Nami ve Robin öyle her adamdan korkup kaçmayacak kadar güçlü biliyorsun dimi ?