Birlikte g5 öveceğiz... Hazırlan...
Hakem sizsiniz ne diyorsanız oCp0’da bile sizin kadar adanmışlık yok be, ne Lucci’ymiş. Bağlılığınız göz doldurdu, tebrikler çocuklar. @Whitebear D @Empyrium @Millennium Wizard @Kenny McCormick @RedTeroR
Birlikte g5 öveceğiz... Hazırlan...
Hakem sizsiniz ne diyorsanız oCp0’da bile sizin kadar adanmışlık yok be, ne Lucci’ymiş. Bağlılığınız göz doldurdu, tebrikler çocuklar. @Whitebear D @Empyrium @Millennium Wizard @Kenny McCormick @RedTeroR
Usta istersen beni çıkart.Objektif olduğunu düşündüğün başka birini yaz.Hakem sizsiniz ne diyorsanız o
Ben "Kizaru olsa Luffy şu anda bir taraflarından soluyor olurdu." dediğim için az kalsın Luffy haterı ilan edilecektim.@Millennium Wizard hala Lucci = Amiral diyor musun ?
Gerçi Kizaru amiral nasıl olunur gösterecek.
İddia zaten fan olmak yada avatar değil. Sadece G5'in mantıklı olduğunu savunmak rahat ol yavUsta istersen beni çıkart.Objektif olduğunu düşündüğün başka birini yaz.
Gocunmam alınmam...
Kılıç severlerden 2-3 isim yazayım hatta
@William cutting
@Roronoa Zoro
@Mihawk
Sizce Luffy Lucci'ye ağırlığını koydu mu ?
Lucci'nin patlama sesi ölüyü diriltmiş...Ben "Kizaru olsa Luffy şu anda bir taraflarından soluyor olurdu." dediğim için az kalsın Luffy haterı ilan edilecektim.
Ama Lucci Kaido değil. Amiral gücününde de değil. Nika'ya göre baya güçsüz bir adam. Meyvesi Kaido'ya göre de tırt baya. Normal bir zoan meyvesi.Uyanış açan Zoanlar çabuk iyileşiyor.Kaldı ki Luffy Kaido'ya saldırdığı gibi saldırmamış.
Başka ?
Hala kalbim çarpıyor çok korkunçtu benim için o an.Lucci'nin patlama sesi ölüyü diriltmiş...