Lamı cimi yok Luffy ağır ezmiş.Tüm bölüm bi kamyon dayak yemiş Lucci hala yenilmedi hala şöyle hala böyle... Yakışmıyor.
Lamı cimi yok Luffy ağır ezmiş.Tüm bölüm bi kamyon dayak yemiş Lucci hala yenilmedi hala şöyle hala böyle... Yakışmıyor.
Doff’un savaştığı Luffy’le Lucci’nin savaştığı Luffy aynı güçte mi şeker?Lucci Doff un altında kaldı dedim diye niye tuzlandın hemen
O bantlanabilen yaraları. Peki ya ruhunda bıraktığı yaralar?Evet bir yarabandı tek sahnelik
Red'inki bağlılıktan değil onun davası başkaCp0’da bile sizin kadar adanmışlık yok be, ne Lucci’ymiş. Bağlılığınız göz doldurdu, tebrikler çocuklar. @Whitebear D @Empyrium @Millennium Wizard @Kenny McCormick @RedTeroR
1. Adam filo almadan gitmeye korkmuşNasıl yazdı dostum anlatır mısın? Okumadım yorumları.
Tüm bölüm bi kamyon dayak yiyen adam, üstüne bunu Nika'dan yiyen adam aynı bölüm içinde 2 bandajla bir şey olmamış gibi ayakta duruyorsa atalım çöpe bu Nika'yı.Tüm bölüm bi kamyon dayak yemiş Lucci hala yenilmedi hala şöyle hala böyle... Yakışmıyor.
Luffy değil,Nika. Luffy ne arar la bazardaLamı cimi yok Luffy ağır ezmiş.