yıllar geçtikce cehalet artmış2019: Lucci gim aga brook tek atar
2020: Rubin yener ağbi locci kim ula
2021: nekomomomoshi yener ağbi
2022: Luffy ile vs atar "tek yer knk ya lucci-
2023: o oyun oynuyo abisi,küçük şakalar yapıyor ona Basta yapacak basta yiyecekler
From Redon:Pewpiece onaylı diyor
Keşke kılıcı seçmeseydin...
Birden fazla sebebi var ama en büyük sebebi bu, evet. Aslında ara vermemin sebebi tamamen özel hayatımla ilgiliydi ama geri dönemememin sebebi bu desem daha doğru olur.Senin hünerlerini de kanalında görüyoruz. Çıkardığın videoları beğeniyorum. Kaç haftadır video gelmiyor ama. Seriye olan ilgin öldü sanırım.
Senin fan olma kabiliyetin var. Her an, herkesin fanı olabiliyorsun fandaş.Üzülme fandaş ben de kabiliyetsizim.
Sana yetenek bulamadım. Gerçekten yeteneksiz olabilirsin. Gel sarılalım.Benimde yetenek yok
GörecezFrom Redon:
"This time, they (@pewpiece ) 100% reliable, last week was just an expection." Bu yazıyor ama kaçırmışsın spoiler doğru yani
Bak o kadar kişi onca yıl şu yener bu yener demiş ama ne hikmetse kimse Lucci yener dememiş2019: Lucci gim aga brook tek atar
2023: o oyun oynuyo abisi,küçük şakalar yapıyor ona Basta yapacak basta yiyecekler
Usopp bunu yeneri yazmayı unutmuşsun.2019: Lucci gim aga brook tek atar
1 bölüm okuduk. 5 dakika oldu olmadı dövüş başlayalı.3 ay olacak Lucci ile dövüşüyor Lütfün senin yüzün tutuyor hala yazmaya bizim mi yüzümüz tutmayacak at bakalım
Sende vakit X64 mü işliyor gurban?3 ay olacak Lucci ile dövüşüyor Lütfün senin yüzün tutuyor hala yazmaya bizim mi yüzümüz tutmayacak at bakalım