Luffy bir kere vurdu Lucci'ye. Lucci Luffy'e hiç vuramadı bile. Bir kere de yumruk yumruga çarpıştılar.1 atak mı oldu alsdjasldajsldasjd
Gerçi sen Dof vs Luffy dövüşünde de 4 atak var diyordun pardon benim hatam
Luffy bir kere vurdu Lucci'ye. Lucci Luffy'e hiç vuramadı bile. Bir kere de yumruk yumruga çarpıştılar.1 atak mı oldu alsdjasldajsldasjd
Gerçi sen Dof vs Luffy dövüşünde de 4 atak var diyordun pardon benim hatam
nika vs kaido 4 bölüm sürdü orada Kaido zaten öncesinde bayağı dayak yedi. Lucci sadece dayak yerse varlık gösteremezse Luffy rahat şekilde yeneceğini göstermiş olur zaten2 bölümde Nika vs Kaido bitmişti
Hem acelemiz yok daha 4,5 bölüm bekler sonra da bana ne ki Luffy, rahatlıkla yeneceğini hissettirdi @Alpamis'a dersiniz artık
Luffy bir kere vurdu Lucci'ye. Lucci Luffy'e hiç vuramadı bile. Bir kere de yumruk yumruga çarpıştılar.
Lütfü zaten Nika moduna geçerek rahat yenemeceğini gösterdi de hadi neyse uzatmaları oynayın bakalımnika vs kaido 4 bölüm sürdü orada Kaido zaten öncesinde bayağı dayak yedi. Lucci sadece dayak yerse varlık gösteremezse Luffy rahat şekilde yeneceğini göstermiş olur zaten
Ciddi ciddi o iki dövüşü kiyasliyonuz he. Bak sayfa atarım buraya yüzün tutmaz.Lütfü zaten Nika moduna geçerek rahat yenemeceğini gösterdi de hadi neyse uzatmaları oynayın bakalım
Tamam işte vurmuş daha ne vursun enies lobby sahnesi.Nika kaçmayınca vurabiliyor hemde eş güçte.Ama Nika çizgi karakter olduğundan vurması zor biri artık kanabo bile vuramayabiliyor o hızla gelmesine rağmen.Adam saldırıdan kaçmak için tumanını çeker gibi vücudunu yukarı çekiyor ötesi var mı daha bunun Birde rakibi eleştiriyorsunuz vuramadı diye.Shanks olsa vururdu ancak belki ondan getirmiş olabilir Kizaru kadar hızlı karakteri.Luffy bir kere vurdu Lucci'ye. Lucci Luffy'e hiç vuramadı bile. Bir kere de yumruk yumruga çarpıştılar.
3 ay olacak Lucci ile dövüşüyor Lütfün senin yüzün tutuyor hala yazmaya bizim mi yüzümüz tutmayacak at bakalımCiddi ciddi o iki dövüşü kiyasliyonuz he. Bak sayfa atarım buraya yüzün tutmaz.
Lucci dövüşü 2022’de başladı 2023’te bitecek ama sorsan tek yedi ummm sağ kol belki hadi hadi lütfedelim de üstü olsun belkim döver.3 ay olacak Lucci ile dövüşüyor Lütfün senin yüzün tutuyor hala yazmaya bizim mi yüzümüz tutmayacak at bakalım
Senin hünerlerini de kanalında görüyoruz. Çıkardığın videoları beğeniyorum. Kaç haftadır video gelmiyor ama. Seriye olan ilgin öldü sanırım.Oğlum ben hariç herkes mi yetenekli bu forumda? Sinirlerim bozulmaya başladı.
Buggy olsa tek sahne yeterdiLucci dövüşü 2022’de başladı 2023’te bitecek ama sorsan tek yedi ummm sağ kol belki hadi hadi lütfedelim de üstü olsun belkim döver.