Harbiden MW şuan Lucci ve Kizaru karşı karşıya gelmesin diye dua ediyordur. Böyle iddialı konuşamaz.WByi sattı
Lucci'ye şu modu açtı
MW bile henüz bu aşamada değil...
Harbiden MW şuan Lucci ve Kizaru karşı karşıya gelmesin diye dua ediyordur. Böyle iddialı konuşamaz.WByi sattı
Lucci'ye şu modu açtı
Kizaru >>> Lucci kesinleşir. Gerisini bilmem.Nasıl akıllıca değil. Yonkou>=amiral için büyük fırsat.
Saçmalamayın adam Luffy'e çizdiği uyanış gibi bulutlu mulutlu çizmiş o yüzden güçlüdür, hala sevmiyorum dayak yediği gibi de 20 farklı youtube videosu ile dalga geçerek devam edeceğim.WByi sattı
Lucci'ye şu modu açtı
MW ben aslında Kizaru fanıydım demeye hazırlanıyordur.Harbiden MW şuan Lucci ve Kizaru karşı karşıya gelmesin diye dua ediyordur. Böyle iddialı konuşamaz.
Saçmalamayın adam Luffy'e çizdiği uyanış gibi bulutlu mulutlu çizmiş o yüzden güçlüdür, hala sevmiyorum dayak yediği gibi de 20 farklı youtube videosu ile dalga geçerek devam edeceğim.
O Luffy'nin meyve torpilinden kaynaklanıyor bence olmaz . Hem paramecia hem zoan uyanışı açtı adam bu kaplan zoan dışına çıkmaz eğer kaplan tanrısı felan değilseAcaba çift uyanışı olan meyve görecek miyiz diyeceğim de Luffy'nin meyvesi öyle aslında. Hem çevreyi lastik yapıyor hem zoan.
Gemide Momonga varsa Zorocular.
Lucci %17'sindeydi diyecek diye korkuyorum...MW ben aslında Kizaru fanıydım demeye hazırlanıyordur.