Gear5' ten sonra ortada kaido maido kalmadı, açık ve net şekilde luffy ezdi geçti finalde boşuna algı yapmayalım.Şu Luffy-Lucci tartışmasının asıl nedeni Luffy'nin temiz bir dövüşte Kaido'yu indirdiğini düşünmekten geliyor. Kaido Luffy'den arc sonunda dahi dahi güçlüydü.
Sayende içim o kadar rahat ki...Lucci Kizaru'ya sinirlenirse ortalık karışır ben bu arkadaşın amiral seviyesi olduğuna ikna oldum
O kadar rahat olma ZKK geliyor. Zoro Kill KizaruSayende içim o kadar rahat ki...
Fıstıkları çıkaralım o zaman.O kadar rahat olma ZKK geliyor. Zoro Kill Kizaru
Olur mu öyle şey sonra neyi bahane edip kaçacak .Koskoca kizaru orduyla geziyor amirallere eksi yazdırdı bile ışık hızında git tek başına bi zahmet ama nerdeeee
Merak etme 2.uyanış geliyor, ana karakter ölmez biliyoruz en azından dayak yemesini göreceğiz gerçi dayak yerken bile gülüyor ne sevimsiz bir çocuk oldu bu luffy yahu çocuğa tanrısal guc verırsen boyle olurLucci Kizaru'ya sinirlenirse ortalık karışır ben bu arkadaşın amiral seviyesi olduğuna ikna oldum
Adamı azılı Lucci fanı yaptık @II. InvictusLucci Kizaru'ya sinirlenirse ortalık karışır ben bu arkadaşın amiral seviyesi olduğuna ikna oldum
WByi sattıAdamı azılı Lucci fanı yaptık @II. Invictus