Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsi fikrim :

İnsanların beğenmeme sebebi büyümeleri değil , dayanıksız güçlendirmeler veya alakasız çelişmeler muhtemelen.
Örneğin çatı savaşında şunları gördük mitolojik zoanlar çok yönlü ve güçlü meyveler. Daha önce de bu konuya deyinildi ama en belirgin çatıydı. Sonra bize asıl şeyin haki olduğu mesajını yedirdi.
Sonra bu yetmedi tekrar işi meyveye çekti.
Luffy ne hakisiyle ne meyvesiyle kurtaramayınca gitti anakarekterin meyvesini değiştirdi , gözleri buradan çekmek için gitti law ve kidde powerup verdi , big mom un hakisini işe yaramaz gösterdi hatta kullandırtmadı.
Buraya kadar yazdıklarım çelişki unsurları bundan sonrası şu
Gitti gear 5 önce şu looney tones mi ne ona çevirdi , sonraki sayılarda etkiyi azalttı gibi oldu oda aklına sinmedi. Tekrar looneye çevirdi. Şimdi vegapunk arcta baktı luffy nin meyve çok güçlü oldu , alttan alttan logia daha iyidir mesaji veriyor. Bu kopyalanamama olayından bahsediyorum .

İleride de birileri ya hani luffynin mistik zoan çok sağlamdı , niye logia ona zor anlar yaşatıyor derse ben hangisinin daha iyi olduğunu önceden söyledim imaji çizecek. Yersen tabi!..

Çatı savaşında luffy meyveyi uyandirsa sadece böyle şeylere gerek kalmayacaktı , veya sadece meyvesi farklı çıksa ama saçma sapan şeyler ve yazdığım olaylar la birleşince durum çekilmez bir hâl alıyor.
Logia meyvelerin en güçlü meyve tipi olduğu belirtildi zaten en başından beri ama bana daha ziyade serinin zirve meyveleri hep Paramecia ve Mitolojik Zoan'lar olarak gösterildi. Uyanış sonrası ne kadar değişiyordur bilmiyorum ama genel itibari ile Paramecia ve Mitolojik Zoan'lar önde gibi.

Luffy'nin uyanışından öncesinde bile çok absürd teknikler kullanmışlığı var Luffy'nin. Sadece Luffy'nin de değil. Seride çok fazla abartılı meyve var. Luffy'nin meyvesine fazla takılmayın çünkü One Piece hiçbir zaman dövüş ve aksiyon olan bir seri değil. Daha ziyade hikaye anlatılan bir seriydi bu yüzden fazla takılmayın hikayesine yoğunlaşın.
 
Haftalardır Lucci ha şimdi tek yiyecek, aha şimdi yiyo diye diye paragraf yazmaya devam ediyosun. Ama hala tık yok. Haftaya dövüşün seyri değişip dayak yiyen Luffy olunca ne yapacaksın çok merak ediyorum. :D
Luffy'ye dayak atabilecek hiçbir babayiğit yoktur. Grand Line'de ıkınarak dövüştüğü kişileri bugün ıkındırarak tokatlıyor. Kizaru'nun, Sentomaru ve Pacifista'larla Sabaody'de terör estirdiği ve tayfayı dağıttıkları zamanın üzerinden iki yıl geçti. Fark ettiysen Wano'da Numbers'i döverken Oars'a karşı hap birlikte savaştıkları o anı hatırladı ve Numbers'i tekledi geçtiydi. Oda şu anda geçmişin izlerini sildiriyor tayfaya ve Kizaru da bunlardan biri. Gör bak neler olacak!?
 
yamatonun g5 nikaya dayanması 5 dakika max. Uyanmış haliyle. Yapacak bir şey yok cartoon gücü var çünkü. Cartoon gücü yenilmez bu seride.(dediğim taktikler hariç)
Yamato rakip değil ki 5 dakika olsun eğer rakip olsaydı onu o zaman düşünürdük. Fakat Yamato şu haliyle bile amiral liginde o haliyle bambaşka seviye olurdu.
 
Naruto ve Bleach hatta Ft'yi mumla aratacak güç dengelerine geldik. Bir chunin gidecek kage seviyesi adam tutacak. Teğmen kaptan seviyesi ile denk dövüşecek. Herkes dalga geçerdi.
 
Hacım King'in, Kata'dan güçlü gibi gösterilmesine de ben delleniyorum. Belki uyanış yapmış ve Kral Haki'si olsa Kata'dan güçlü olmasını kabul ederim de şu haliyle bariz güçsüz. Zoro bu adamı bu kadar kısa sürede çözdüyse Katakuri köpeği yapar gezdirir.

King'in güçlü olduğu noktalar var. Mesela Zoro'nun fiziksel gücüne şahitiz herifin nasıl antrenman yaptığını gördük. King'in fiziksel gücü Zoro'dan bile çok daha fazlaydı. Tabi burada Antik Zoan olmasından dolayı fiziksel gücü katlanıyor. Onun dışında alev saldırıları da oldukça etkili kendisini patlatabiliyor olması da büyük sıkıntı. Hızına zaten diyecek bir şey yok.

Eksik yanları en başta Haki'si hem silahlanma hem de gözlem Haki'si çok zayıf. Hele gözlemi neredeyse hiç yok.
Sanji dibine kadar sokulmuş ve Momo'yu çekip alıyor afallıyor ne oluyor diye. Akazaya Dokuzlusu Kaido'ya dalacak dibine kadar sokuluyor ama fark etmiyor bile.

Buradan sonrası Katakuri için.

Katakuri'nin, Luffy ile olan dövüşü sonrası gelişmemiş olması mümkün değil. 12 saat boyunca her türlü Haki'yi kullandı. Fiziksel anlamda oldukça yoruldu. Katakuri ile kimse bu kadar uzun soluklu dövüşmediği için çok fazla gelişim göstermemiş üç Haki'ye hâkim olup da bu kadar geride kalmasının tek açıklaması bu olabilir.

Silahlanma konusunda Luffy'den iyiydi aslında ama şimdi gerisine düştü. Şu anda Ryou öğrenir ve saldırılarına da Haoshoku eklerse çok üst seviye olabilir.

Yonkou olabilecek birisi aslında fakat Luffy gibi maceradan maceraya koymamış ve kendini geliştirmemiş. Kenbonshoku Haki'sine dayanmış.

Yamato'da, Katakuri gibi bir Yonkou'nun evladı ama yaşı 28 ve şimdiden Yonkou gücüne yakın bir görüntü çiziyor. Kız 20 yıl boyunca babasıyla savaşmış onunla da kalmamış meyvesi Mitolojik Zoan Koruyucu Tanrı gibi çok sağlam bir meyve. Bir de Luffy ve Lucci gibi uyanış yaparsa ortalığın tozunu attırır.
Zoro'nun King'den fiziksel olarak zayıf olduğunu düşünmüyorum. Zoro'nun o savaşta Enma'dan gelen dezavantajı vardı zaten gücünün bir kısmı kral haki açana kadar oraya gidiyordu açtıktan sonra 3 vuruşa halletti. Ki çatıda da bu konuda sıkıntı yaşadı Zoro Enma'yı tam anlamıyla kontrol edemiyordu bir türlü.
Yamato konusunda da çok uçmuşsun. Yonko seviyesi olana kadar yolu var daha yakın değil. Amiral seviye de değil daha.
 
Deli gobel bıraktığı yerden devam sanıyordum lakin Luffy’nin bu arc uyanış halinde yüzünde korkutucu bir ifade var Wano ile yanan yana koyup bakabilirsiniz.Gerçek manada karşısına çıkanları korkutucak bir sima çiziyor mangaka.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık