Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika bambaşka birşey şu anda.İstediği zaman Kaido’dan yüksek vuruşu gücü çıkarabilirken savunması Kaido’dan bile daha iyi.Çünkü çizginin sınırı yok istediği şekle giriyor.Böyle bir yonko varsa karşında değil Lucci kralı gelse çaresiz kalır.Aynı seviyedeki Kaido bile çaresiz kaldı neredeyse adam çaresizlikten magma ejder modu açıp son çare eritmeye kalktı.Aramaki gelse ne yapacaktı sarmaşıkla sarayım dese Nika onla dalga geçerdi.Sonra bir alevli teknik çıkarır yine fidan yapardı sonra da kendini kaba çevirir güneş ışığı almasını engellerdi.Diğerlerinin beter hale düşebileceği çok senaryo var Nika karşısında.
BB vs'sinde durum degisicektir. Meyve olmaz ise haki ile yenmesi gerekicek. Heleki BB law'un meyveyi de yerse tam problem. Gerçi yemese dahi problem, özellikle meyve iptali.
 
Sadece Shichibukai'lerin Seraphim'leri varsa demek ki hepsinden kan örneği alınmış. Fakat bu hangi Shichibukai'leri kapsıyor bilmiyoruz. 11 Shichibukai'nin tamamı mı yoksa orijinal yedili mi? Bunu göreceğiz.

Nika olayı aksine gayet seriye tat kattı. Evet çok cıvık ama zaten serinin tamamında böyle şeylere maruz kaldığımız için Bleach ya da Naruto gibi ciddi aksiyon ve dram bir seri beklentisiyle okumuyordum. Böyle gırgırı şamatası, seni gülmekten yerlere yatıran sahnelere oldukça bol olan bir serildi, Luffy'nin bu formuyla da seri girmiş olduğu o ciddiyetten biraz uzaklaştı.

Şu anda izleyenlere neden kötü geliyor ben söyleyeyim. Çünkü herkes büyüyor ve büyüdükçe böyle şeylere ilgisi azalıyor. Hangimiz artık Tom ve Jerry ya da Looney Tunes açıp izliyor. Uzun yıllar takip ettiğin bir seri beklentinin dışında seyretmeye başladığı anda burun kıvırır herkes bu da gayet doğal bir şeydir. Çünkü artık büyüyorsun!
Şahsi fikrim :

İnsanların beğenmeme sebebi büyümeleri değil , dayanıksız güçlendirmeler veya alakasız çelişmeler muhtemelen.
Örneğin çatı savaşında şunları gördük mitolojik zoanlar çok yönlü ve güçlü meyveler. Daha önce de bu konuya deyinildi ama en belirgin çatıydı. Sonra bize asıl şeyin haki olduğu mesajını yedirdi.
Sonra bu yetmedi tekrar işi meyveye çekti.
Luffy ne hakisiyle ne meyvesiyle kurtaramayınca gitti anakarekterin meyvesini değiştirdi , gözleri buradan çekmek için gitti law ve kidde powerup verdi , big mom un hakisini işe yaramaz gösterdi hatta kullandırtmadı.
Buraya kadar yazdıklarım çelişki unsurları bundan sonrası şu
Gitti gear 5 önce şu looney tones mi ne ona çevirdi , sonraki sayılarda etkiyi azalttı gibi oldu oda aklına sinmedi. Tekrar looneye çevirdi. Şimdi vegapunk arcta baktı luffy nin meyve çok güçlü oldu , alttan alttan logia daha iyidir mesaji veriyor. Bu kopyalanamama olayından bahsediyorum .

İleride de birileri ya hani luffynin mistik zoan çok sağlamdı , niye logia ona zor anlar yaşatıyor derse ben hangisinin daha iyi olduğunu önceden söyledim imaji çizecek. Yersen tabi!..

Çatı savaşında luffy meyveyi uyandirsa sadece böyle şeylere gerek kalmayacaktı , veya sadece meyvesi farklı çıksa ama saçma sapan şeyler ve yazdığım olaylar la birleşince durum çekilmez bir hâl alıyor.
 
''Currently, Lucci is on the same level as an Admiral. '' şuradan sonra okumaya değer görmedim boşa yormuş yazan parmaklarını...
puahahaha... Luffy şu an hakisiz dövüşüyor yav belki düz silahlanma kullanıyorsa kullanıyordur. Uyanışlı haliyle hakisiz ve ya düz silahlanma hakisiyle amiral seviyesidir şu an. Herhangi bir amiralin Lucci'ye aynı muameleyi yapacağını düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık