Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi soru şu, G4 Luffy geçen bölümün sonundan sonra aynı şebeklikleri yapar mıydı? Cevap hayır. La o zaman Nika direkt patlıyor. Gevşeklik ciddiyetsizlik Nika'nın bizzat kendisi. Ciddiyetsiz diye savunma mı olur? "Halen daha ciddiyetsiz" diye eleştiri olabilir ancak :hhh: . Fanlar da nasıl savunacağını şaşırdı:D.
Yau yok arkadaşım, adamın olayı bu. Mangada nasıl çizildiğini falan geçtim artık, açık açık baloncuklara yazıyor, Nika maskaralıklarla insanları güldürüyordu falan falan... Adamın olayı ciddi olmamak. Daha sert savaşır ya da daha güçlü saldırılar yapar bu başka bir şey ama adam ciddi değil abi siz neyi nasıl savunduğunuzun bile farkında değilsiniz.

Lucci, fanların ağır kimyasını bozdu.
 
Millet hala Nika zaten ciddiyetsiz hehe diyor. Biz zaten bunu söyledik.

Ben Kaido savaşında. Kaido Luffy'e 2 kere, Sen kimsin diye sorduğunda Luffy'deki kontrolü çoğu G5'ten sonraki ilk 2-3 bölümde Nika'daydı demiştim zaten. Kaido bu soruları sordukça Luffy en sonda kontrolü daha çok almaya başladı. Sonda bildiği Luffy'di zaten ada kadar yumruğu çıkardığı sıra dedik.

Şimdi orjinal çeviri geliyor ve bunu diyor.



It's usually the case that awakened zoan powers absorb and control the user's personality.

Şimdi bu zaten Nika diyorlar. He biz de öyle diyoruz zaten o yüzden ciddiyetsiz Luffy diyoruz. Bu Kaido'dan bir sürü boş beleş dayak yemesine de sebep oldu savaşın en başlarında. Ama Lucci bu kadar ciddiyetsiz olan Luffy'e bile adam akıllı zarar veremiyor. Kaido bildiğin kum torbası gibi dövüyordu.

Ayrıca bu tüm zoan güçleri için geçerliymiş bir farkı yok. Zamanla kontrolü artacaktır diye düşünüyorum. Ama meyvenin ilk uyanışında Nika daha baskındı. Bunları zamanında söyledik. Şimdi ayak yapılıyor.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık