Tam Oda'ya göre bir güçlendirme. Çünkü işleri uzatmak için buna ihtiyacı var.Luffy rakibini ciddiye alıp G5 açar.
G5 Luffy rakibini ciddiye almaz ve şaklabanlık yapmaya devam eder.
Nasıl buglu bir power-up bu ya.
Tam Oda'ya göre bir güçlendirme. Çünkü işleri uzatmak için buna ihtiyacı var.Luffy rakibini ciddiye alıp G5 açar.
G5 Luffy rakibini ciddiye almaz ve şaklabanlık yapmaya devam eder.
Nasıl buglu bir power-up bu ya.
@William cutting ben ufaktan G5 haterı olmaya başlıyorum...Ben nikayı seviyorum. Çok yakıştı seriye. Farklı bir hava katta.
Hala eğleniyor mu Luffy ? İçinden yumruk geçen saldırıyla bile Lucci düşmediyse sizin gariban lobisinin şunu yapmasını bekliyorum.@RedTeroR @Millennium Wizard Lucci henüz terlememiş.Bunu cvsine yazabilirsiniz.
Geçen bölüm dövüş yoktu.Şimdilik Lucci pek mutlu gözükmüyor.Bölüm çıksın bakarız.Hala eğleniyor mu Luffy ? İçinden yumruk geçen saldırıyla bile Lucci düşmediyse sizin gariban lobisinin şunu yapmasını bekliyorum.
Bunu anlatamıyoruz. Arkadaşlara göre her g5 atağı>> herhangi başka formdaki atağı diye düşünüyor. Aslında öyle olmadığını kendileri de biliyor. İşin garibi daha adam akıllı haki ekleyip vurduğunu da görmedik.Bu Nika'nın saldırılarının g4 etkisi bile yok gibi hissediyorum eğer ileride yeni skiller açılacaksa bilemem ama g4 saldırı gücü bazında daha etkili gibi. Savunma konusunda ise Nika önde.
Luffy'nin tarzı da bu
Havada öldürür.
WB de ölürken aklına geçmiş geliyordu. Bu öldüğüne daha büyük delalet.
Kaido havada ölse, mağarada serbest düşüşteyken nasıl King'le muhabbetini hatırlasın, şu yalanı bırakamadın gitti. Kaido'yu öldürmeye Nika yetmedi, yerden darbe yedi yetmedi, magmaya düştü yetmedi, devasa yanardağı patladı hala öldüğü teyit edilmedi, E. Oda bile öldüremiyor adamı, demek Uyanış açsa ne olacaktı
Diğer taraftan Luffyfanlar Lucci'nin, Luffy'yi görünce HxH'deki Knov gibi korkudan titreyeceğini düşünüp hayal kuruyorlardı ama adam basbayağı denk götürüyor, önünde Sento'yu Atlas'ı tekliyor, soran olursa Nika ciddi değildi.