Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070: En Güçlü Varlıklar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 101 48.6%
  • Orta

    Kullanılan: 60 28.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 22.6%

  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni hiçbir şey değil de karakterin gamsızlığı gıcık ediyor. Normal şartlarda luffy sentoumaruya bir şey yapılmasına engel olamasa bile sinirlenir "ii yatsu" idi niye vurdun derdi. Sonrasında pata küte girişirdi. Dünya hükümeti ile ilgili meseleymiş de cart curt hikaye bunlar. Sanki daha önceden umursanıyormuş gibi şimdi öne sürülüyor. Luffy yonkou gücünde bir adamsa ağırlığını koyması gerekirdi. Dalga geçerek dövmesi güç kıstası olabilir pekala buna itirazım yok şahsen. Ama o zaman ben de ana karaktere luffy demem çünkü luffy bu değil. Ha sen dersin ki mangaka kizaruya şov yaptırmak için sentoumaruya dayak attırdı ana karakteri şebeğe çevirmek pahasına kendi çizmek istediğini çizdi eyvallah. Zaten hep yaptığı şey. Ama keşke en baştan böyle yapsaydı da hayal kırıklıkları yaşamasaydık böyle
 
Kral hakiyle yapıştırıp geçemiyor işte çok hızlı bir rakip var Nika görmek için gözlük takıyor.İkincisi Lucci kendini zoana kaptırmamış hapistekiler gibi.Lucci ve luffyi meyve ele geçirebilirmiş yani uyandığında.Bu da iradeyi gösteriyor kral hakisi çıksa şaşırtıcı olmaz.
Kaido'dan hızlı mı Lucci? :D Hız mız diyonuz şaka gibi yav. Bu Luffy, Law gibi adamın tepki veremediği Hibrit Kaido hızına başa baş savaştı normal halinde. Şaka gibi hız diyonuz yav. Başka yorumunuz yok herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık