Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizarunun doğal rakibi sanji.Zoro nun rakibi Fujitora.Akainu zaten söylemeye gerek yok Luffy alacak.Bizim bitki amiralinde tayfanın kalanlarından bir kısmı alacak.Bunlardan biri zaten usoop olacak.usoop-nami ikilisi olur.2-3 kişi daha bu ekibe eklenebilir.
Jinbe bitkilerin içindeki suyu çekse Avatar çizgi filmindeki gibi... Usoop Jinbe gayet yeterli olur
 
Oda Enma ile birlikte kılıçlara da farklı bir derinlik katmak istedi, bundan sonra enma gibi daha farklı güçleri olan kılıçlar göreceğimizi düşünüyorum. Oda seriideki güç çeşitliliğini arttırmak istiyor bu çok belli.

Luffy, Nika meyvesi olmadan Joy Boy, Güneş Tanrısı olabilir miydi? Hayır.

Bu soruya evet diyemediğimiz sürece fanı olduğunuz karakterin benliği önemli ölçüde yok oluyor ve meyveyi Luffy'den daha önemli kılıyor, kabul etmek istemediğiniz şey bu.
Garp nasıl denizcilerin en güçlüsü, kahramanı olduysa bir dönem, Dragon nasıl Dünya hükümetine karşı çıkıp savaş açtıysa, Luffy'de Gomu gomu yerine başka bir meyve ile gayette Joy Boy olabilirdi. Olmayan veya olmayacak meseleler üzerinden anlamsız tartışma yapmaya gerek yok, dedesinin ve babasının yaptıkları ortadayken Luffy'nin olayını sadece meyveye bağlamak absürt bir durum. Base haliyle Kaido ile savaşabiliyordu bu adam. Kısa bir sürede öğrendiği teknikle hem de. Sen şartlanmış düşüncelerle konuşuyorsun o senin tarzın saygı duyarım.
 
oda torpilli, joyboy torpilli, garpın torunu,dragonun çocuğu hepsi yetmemiş serideki en saçma ve en güçlü meyveyi vermiş.

yiyin efendiler yiyin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık