Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin dediğin gibi bakarsak herkesin gücü beleş. Çoğu kişi meyveyi şansa buluyor. Beleşlik mevzusunu da bakmıyorum ben. Luffy'nin meyvesindeki asıl sorun da birden zoan meyvesi olması. Yine lastik meyvesi olsa, uyanışta yaptığı birçok hareket saçma gelmezdi. Zoan meyvesi yaparak, Luffy'nin geçmişte yaptığı birçok eylemi de gölgeledi. Luffy'i iradesi sayesinde kalkıyor diyordum, zoan meyvesinin de etkisi varmış meğersem.
Yani geçmişe pek zarar verebileceğini sanmıyorum madem kaldırabiliyordu Lucci vs Luffy'den sonra kaldıraydı veya Moriah dövüşünden sonra kaldıraydı meyve ODA'nın yaptığı iş bilmezlik mi evet fakat eskiye gölge düşürmez nedeni ise Luffy'nin meyve yüzünden yaşadığı dezavantajları biliyoruz g2'nin ömür yemesi g3 sonrası küçülmesi vs. şu an tanrı oldu adam yapacak bir şey yok.
 
Bu dövüşte -eğer doğruysa- hemen Nika modunun kullanılma sebebi bence güçten tamamen bağımsız. Luffy, G5'e girmeden de pekala zortlatabilirdi Lucci'yi. Maksat, Nika'nın şanı yürüsün. Tüm mevzu Nika'ya bağlandı ve onun üzerinden gidiyor, farkında değil misiniz? Bölümdeki şeytan meyveleriyle alakalı açıklama bile Nika sebepli gibi geldi bana. Meyvelerin sırrının bugüne kadar açıklanmamasının sebebi bile Nika konusu olabilir.
Aga bi durun la. Daha uyanışı açalı bir ark oldu. Gören de 10 arktır uyanışı ön plana çıkarıyorlar zannedecek.:D Çocuk hevesini alsın bi. :)
 
Zoro neye bağlı ağırlık kaldırmaya mı? Elindeki enma olmasa bu savaşta ne yapacaktı?
Oda Enma ile birlikte kılıçlara da farklı bir derinlik katmak istedi, bundan sonra enma gibi daha farklı güçleri olan kılıçlar göreceğimizi düşünüyorum. Oda seriideki güç çeşitliliğini arttırmak istiyor bu çok belli.
Olay Nikaya ayar olmak değil. Siz Luffy bu zamana kendi benliği dışında hareket ediyormuş gibi olayı lanse ettiğiniz için bu tarz şeylere mahal vermemek gerekiyor bu yüzden Nika değil G5 diyorum ben.
Luffy, Nika meyvesi olmadan Joy Boy, Güneş Tanrısı olabilir miydi? Hayır.

Bu soruya evet diyemediğimiz sürece fanı olduğunuz karakterin benliği önemli ölçüde yok oluyor ve meyveyi Luffy'den daha önemli kılıyor, kabul etmek istemediğiniz şey bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık