Savunuyorum zaten nikayı okuma yazma mı bilmiyorsun. Nikaya G5 demiyor musun sen. Türkçe mi öğretecez sana şu saatten sonraHaydaaaaaaaaaaa sözünde durmayacaksan eğer iddiaya girmeseydin. Bak millet G5'e laf atıyor. Senin yapman gereken şey uslu uslu G5'in ne kadar mantıklı olduğunu savunmak. eğer savunmayacaksan iddiaya girmeseydin. Sözünde durmaya davet ediyorum seni.
G5'e girince görünüşü değişiyor, g4 gibi. Kişilikle alakalı bir değişim olduğunda alter egoya sahip diyebiliriz. Diğer yorumlar trollükten öteye gitmezLuffy de Cavendish gibi tehlikeli durumlar için bir alter egoya sahip artık. Nika başka Luffy başka kişiler. Luffy zora düşünce Nika uyanıyor kurtarmak için. Ölünce de Enel gibi bir davul masajı yapıp diriltiyor.
Ancak böyle mantıklı olur G5.
Açıklama çok zoraki yapılmış havası verdi. Amiral lobisi adamı tenhada kıstırıp sopa ile dövmüş. Bölüm çıkana kadar günü kurtarma derdindeler. @sensey iş başında.As TalkOp says, I was wrong and i got the wrong info, Kizaru is ready to go to EggHead and got permission from Akainu.
asdjsdfs kızmış olarak yorumladımSavunuyorum zaten nikayı okuma yazma mı bilmiyorsun. Nikaya G5 demiyor musun sen. Türkçe mi öğretecez sana şu saatten sonra
Amiral lobisinin tabutuna son çiviyi Shanks çaktı. Artık iflah olmaz onlar. Bırak allahından bulsunlar.Açıklama çok zoraki yapılmış havası verdi. Amiral lobisi adamı tenhada kıstırıp sopa ile dövmüş. Bölüm çıkana kadar günü kurtarma derdindeler. @sensey iş başında.