Nika diyenlere bakıyoruz genelde ağlayan tipler cikiyorlar. Acaba bir korelasyon var mı arada bir bakmak lazım.Neyse Nika savunuluyor zaten lutfuden iyi olduğu açık xD
Nika diyenlere bakıyoruz genelde ağlayan tipler cikiyorlar. Acaba bir korelasyon var mı arada bir bakmak lazım.Neyse Nika savunuluyor zaten lutfuden iyi olduğu açık xD
Luffy olsa en az 3 yatışı vardı. Nika reyiz teklemiş geçmiş. Yonkou ağırlığı böyle olur.Oda kendisinden beklenilmeyecek kadar iyi yapmış Lucci olayını tebrik ederim
Afferin lan Nika adamsın.
Luffy'nin G5 modunun mantıklı olduğunu savunacaksın kardeşim Luffy diye kasten oraya yazdım. Nika diye diye olayı trajikomik bir duruma sokma jdsfhdfOda kendisinden beklenilmeyecek kadar iyi yapmış Lucci olayını tebrik ederim
Afferin lan Nika adamsın.
Seni böyle alttan alttan çıldırırken görmeye bayılıyorum. Şu forumda en keyif aldığım şey.Hayal dünyandan çıkamadın bir türlü, hep Koffy fanı olmaktan bu durumdasın... :S
Senin iddia gelir demiştim ama yanılmışız görünüşe göre. G5 açacağı kesin gibi bir şeydi ancak bu kadar erken gelmesi şaşırtı biraz. Kendisinden en son beklenecek hareketi çekmiş Oda.Sonra diyorlar ki Lucci ne alaka, adamın dayak yemesi bile büyük olay.
Hayırdır lan bu kizaruya? Oraya gideyim buraya gideyim artistlik yapıyor. Gel koçum gelCorrection:
As TalkOp says, I was wrong and i got the wrong info, Kizaru is ready to go to EggHead and got permission from Akainu.
Redon:Not only that, there are more wrong parts on your Spoilers
Kizaru EggHead'e gitmeye hazırmış. Redon'un dediğine göre Arap'ın verdiği spoilerda hatalar varmış.
İddia orada, arşın burada hiç hikaye uydurma xD üstelik modla ilgili bir şey yazmadım ayrıca.Luffy'nin G5 modunun mantıklı olduğunu savunacaksın kardeşim Luffy diye kasten oraya yazdım. Nika diye diye olayı trajikomik bir duruma sokma jdsfhdf