Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklenen birşeydi.Şu saatten sonra Luffy karşısına çıkacak kişide meyve uyanmış ve haki türlerinde ustalaşmış olacak yoksa bir anlamı yok.Lucci'nin de ufak bir şansı olması için uyanmış meyve şarttı yoksa karşısına çıkarmaması gerekti.Teach vs sine kadar dayağını yiyen köşeye çekilecek artık rakip olacak adam sayısı 1 elin parmağını geçmez.Çizgi film işine yapacak birşey yok artık böyle tom ve jerry kıvamında devam edeceğiz galiba.Bir de Kizaru'yu salın artık şu adam bir enerjisini atsın adam gideyim mi demekten yoruldu Akaiunu dur hele demekten yorulmadı.
 
Lucci Atlas'a vurmayacaktı sonuçlarına katlandı.
Ayrıca kizaru'da Akainu'ya ne bağlıymış arkadaş sözünden çıkmıyor hiç, korsan tayfası olsalarmış Akainu'nun sağ kolu olurmuş reis.
 
Marco ds uyanış olmadığını bilmiyoruz. Belki de anka formunda hiz hasar almamasi onun uyanisidir. Bu tür eski durumlari Oda daha açıklamadı. Bb diyene kadar Law in bir hareketinin uyanma olduğunu bile bilmiyorduk. Birçok kişinin bazi bildiğimiz hareketleri bundan sonra uyanma diye karsimiza cikacaktir.
Lawın R Room ve K Room tekniklerinin uyanış olduğu BM dövüşünde gösterildi, kacirmissin sanırım.

Şuana kadar uyanış açıp da davul zurnayla tanıtım yapılmayan kimse yok, Dof, Kata, Law, Kid, Nika hep uyanış diye bastıra bastıra belirtildi. Marconun hasaralmazligi zoanin tam halı, uyanış değil.

Marco hadi çok gösterilmedi de BMde Kaidoda uyanış gosterilmemesi tam rezillik.
 
İnsanlar Nika'nın ne kadar güçlü olduğunun farkında değil. Kaido, bak başkası değil, Nika karşısında varlık göstetemedi. Nika ortaya çıkmadan Lucci bu şekilde kaybetseydi haklıydınız, ben de her kes gibi pisi pisi çekerdim ama Nika işin rengini değiştiriyor.
Fisher Tiger oluyanda kahramanımız kendini ben ateş tanrısı Nika'yım diyince adamlar korkudan tüm hepsini salıyordu bunu da unutmamak lazım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık