Usopp'un nihai tekniğine Luffy yardım edecek gibi. Ada yok eden sapan.Artık herkese ip atlama ve saklambaç oynatır.
Usopp'un nihai tekniğine Luffy yardım edecek gibi. Ada yok eden sapan.Artık herkese ip atlama ve saklambaç oynatır.
Öyle, yine de Raw bi çıksın :dKazandım gibi duruyor ne dersin?
Marco ds uyanış olmadığını bilmiyoruz. Belki de anka formunda hiz hasar almamasi onun uyanisidir. Bu tür eski durumlari Oda daha açıklamadı. Bb diyene kadar Law in bir hareketinin uyanma olduğunu bile bilmiyorduk. Birçok kişinin bazi bildiğimiz hareketleri bundan sonra uyanma diye karsimiza cikacaktir.Marcoda falan uyanış yoktu. Luccide var çok saçma
pisi pisi yuvasına dönmek istiyor amaÇok ilginç, şu spoilerden önce Luffy Lucci'ye g5 açarmı diye sorsaydık buradaki insanların önemli bir kısmı g4'e bile gerek kalmadan tek atar, ezer geçer derdi ama ne olduysa Luffy'e g5 açtıran adam pisi pisi oldu :d
Benim yanıldığım kısım, savaşmaları durumunda Lucci'in Luffy ile kafa kafaya gideceği oldu, Lucci uyanışa rağmen baya ezilmiş, bunu beklemiyordum.
Neyse Lucci konusunda kaybeden cezasız kalmasın diye de @Alpamis ile bahse girdim, bölüm bi çıksın da kessin cezamızı
Ne alakası var g5e girmiş kaybetmişsin diye yorumladım@II. Invictus @Alpamis Yeni bir g5 savunacak fandaş buldum size. @RedTeroR Hazır mısın 25 gün boyunca G5 savunmaya???
İnsanlar Nika'nın ne kadar güçlü olduğunun farkında değil. Kaido, bak başkası değil, Nika karşısında varlık göstetemedi. Nika ortaya çıkmadan Lucci bu şekilde kaybetseydi haklıydınız, ben de her kes gibi pisi pisi çekerdim ama Nika işin rengini değiştiriyor.pisi pisi yuvasına dönmek istiyor ama
Üzüyor yahu....Marco tembel öğrenci. Hakisi de zayıftı ananas kafanın.