Pek savaşıyor gibi değil.siz ciddisiniz lucci g5 luffyle savaşıyor değil mi iyi ki artık okumuyorum
"Bizim bir arkadaş var başına şey gelmiş... " kalıplı cümleler var ya hani aslında kişinin kendini anlattığı. İşte onun gibi oluyor beni etiketlediğin mesajlar o arkadaşın kim olduğunu millet biliyor.@Skywalker ' a Lucci'nin gücünü sormuşlar 10 douriki er ile Korsan Kral arasında bir yerlerde demiş
karşısında durması bile saçma ben jimbe balgam atarak yener falan diye düşünüyordum wanodaPek savaşıyor gibi değil.
Usta aman diyim. Lucci dişına çıkma yakarsin biziUlan yatın kalkın dua edin amiral gelmedi. Yoksa magmada bu bozuk meyveyle duş alır. Kizaruyu tutmasının sebebi o. Pörtlek gözlü amiral çizmek istemiyor adam. Alın size toonforce luffyciler şu olaydan emin olun memnundur çünkü seriye duygusal bakıyorlar. Serinin geldiği nokta belli. Amiral kadar gücü olan birinin Nika karşısında şansı yok.
Adam akıllı dövüş yok,toonforce nika var. Tom ve jerry çizmek için sırf nika ve lucci senaryosu çizmiş adam.
İki kuruşluk adamsın oda aynı tarifeyi amirallere,mihawka uygulamazsan adam değilsin. Çok bozuk,bktan ve özgün olmayan seriye ters bir meyve soktun seriye haydi bakayım nasıl kısacaksın.
Odanın 2 kuruşluk olduğu zaten çoğu kadını cinsel obje olarak kullanmasından belli değil mi hepsini aşırı imkansız fiziklerle ve aynı standartlarla falan çizip sadece fan service sahnelerde falan kullanıyor. Ryokugyuyu film reklamı için kullandı Yamatoyu sevmem ama gelmemesinin nedeni film reklamı yüzündenUlan yatın kalkın dua edin amiral gelmedi. Yoksa magmada bu bozuk meyveyle duş alır. Kizaruyu tutmasının sebebi o. Pörtlek gözlü amiral çizmek istemiyor adam. Alın size toonforce luffyciler şu olaydan emin olun memnundur çünkü seriye duygusal bakıyorlar. Serinin geldiği nokta belli. Amiral kadar gücü olan birinin Nika karşısında şansı yok.
Adam akıllı dövüş yok,toonforce nika var. Tom ve jerry çizmek için sırf nika ve lucci senaryosu çizmiş adam.
İki kuruşluk adamsın oda aynı tarifeyi amirallere,mihawka uygulamazsan adam değilsin. Çok bozuk,bktan ve özgün olmayan seriye ters bir meyve soktun seriye haydi bakayım nasıl kısacaksın.