luffy’ci ya da zoro’cu değilim. tarafsız gözle bakıyorum.Oluyor oluyor ama yavaş yavaş
luffy’ci ya da zoro’cu değilim. tarafsız gözle bakıyorum.Oluyor oluyor ama yavaş yavaş
Olum artık mesajlarımı da çalmaya başlamışsınız iftiralar doyurmadı herhalde sizi. xDÇeteleşmiş bunlar usta. @Whitebear D @Whitebeard @Edwar D. Newgate @Edward Newgate @edwardnewgate @EdwardWhiteBeardNewgate
Kaku ile ne kadar uğraştığını hatırlamıyon herhalde. Luffy Kaido'yu teklemiş adam. Kendinize gelin.Zoro olsa Lucci’ye ne yapardı acaba? harbiden artık bana Zoro daha fazla ağırlık vermeye başladı adam tek atıp geçiyor uzatmadan
Sadece teklemedi bildiğin havada öldürmüş Kaidoyu. O yerin dibine girdiği sahneler vs. hep sanat eseri için yapılmış sahneler zaten.Kaku ile ne kadar uğraştığını hatırlamıyon herhalde. Luffy Kaido'yu teklemiş adam. Kendinize gelin.
Alakaya maydanoz.Kaku ile ne kadar uğraştığını hatırlamıyon herhalde. Luffy Kaido'yu teklemiş adam. Kendinize gelin.
Kaku olayı taa ne zamanın olayı. Şimdiki Zoro için konuşuyorum ben, Vegapunk 02 direkt geri bastı misal. o tarz ağırlıktan bahsediyorumKaku ile ne kadar uğraştığını hatırlamıyon herhalde. Luffy Kaido'yu teklemiş adam. Kendinize gelin.
Zoro'nun yanında Robin'den de bahsedilmişti o sahnede.Kaku olayı taa ne zamanın olayı. Şimdiki Zoro için konuşuyorum ben, Vegapunk 02 direkt geri bastı misal. o tarz ağırlıktan bahsediyorum
"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır"Olum artık mesajlarımı da çalmaya başlamışsınız iftiralar doyurmadı herhalde sizi. xD
hayırdır “sananlar” tarikatı mı oldunuz birleşip?"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır"
Meali;
Bazı kimseler suçlu olduğu halde kendilerini güçlü hissederler. Onları böyle düşünmeye sevkeden, kendi şarlatanlıkları ve edepsizlikleridir. Böyle kimseler zarar verdiği kişiyi susturmak bir yana, onu suçlu çıkarırlar.