Eyvallah usta şu kripto hurdacılardan bir tek sen güven veriyorsun@Whitebear D usta filmi izledin mi bilmiyorum ama bunların sonu pek iyi bitmiyor...
Sizi yiyecekler dikkat et.
Eyvallah usta şu kripto hurdacılardan bir tek sen güven veriyorsun@Whitebear D usta filmi izledin mi bilmiyorum ama bunların sonu pek iyi bitmiyor...
Sizi yiyecekler dikkat et.
Başka kombinasyon kaldı mı?Çeteleşmiş bunlar usta. @Whitebear D @Whitebeard @Edwar D. Newgate @Edward Newgate @edwardnewgate @EdwardWhiteBeardNewgate
BeardıWhiteOlanYenikapılıEdwardBaşka kombinasyon kaldı mı?
İzlemedim de hep güzel şeyler yazmışlar bu kardeşe gözümü yaşarttın sabah sabah
Türkçeleştirip Yenikapı yapılabilir @maymundlutfu bu türkçeleştirme işini deneyip vezir olayım derken rezil olanlardan. kombinasyon yetmezliği mağduru o daBaşka kombinasyon kaldı mı?
Olum bu ne insan kendini kaybeder ve bulamaz bir daha şu ortamda. Zaten bazı yorumları çok değişik geliyordu reisin belki de alternatif versiyonlarından birini o sandım anasını satayımÇeteleşmiş bunlar usta. @Whitebear D @Whitebeard @Edwar D. Newgate @Edward Newgate @edwardnewgate @EdwardWhiteBeardNewgate
Şövalye: Kara Murat hanginiz?Çeteleşmiş bunlar usta. @Whitebear D @Whitebeard @Edwar D. Newgate @Edward Newgate @edwardnewgate @EdwardWhiteBeardNewgate
Adamlar bütün güzel nickleri almış bize D'yi ayırmak kaldıÇeteleşmiş bunlar usta. @Whitebear D @Whitebeard @Edwar D. Newgate @Edward Newgate @edwardnewgate @EdwardWhiteBeardNewgate