Attığın iftaralardan başına neler geldi hala iftira peşindesin.
Attığın iftaralardan başına neler geldi hala iftira peşindesin.
Kadim patlama mi diyorsun?Forumda ilk patlayan sendin galiba uzun ama uzunn zaman önce... Eskiler bilir. Yeniler sadece yankısını duymuştur.
Gerek yok.Sir Crocodile Maradona ise Montana Messi olur. @Sir Crocodile emekli olduğu için Prime dönemlerinde biraraya gelme şansları olmadı.En çok patlayan üye anketi açılmalı
Savaşa ucundan dahil olsun yine seviyesini belli eder. Gelirse bence anlayacağız.Tek atması zaten mümkün değil de Çokbilmiş'te nihai bir savaş beklemiyorum. O yüzden şu sıra netleşecek bir konuya benzemiyor.
Ustam seninde bir sanki cr7 performansın var gibi duruyorGerek yok.Sir Crocodile Maradona ise Montana Messi olur. @Sir Crocodile emekli olduğu için Prime dönemlerinde biraraya gelme şansları olmadı.
Iddiaya giriyon mu sen onu soyle laf kalabaliginda arada kaynattin.Gerek yok.Sir Crocodile Maradona ise Montana Messi olur. @Sir Crocodile emekli olduğu için Prime dönemlerinde biraraya gelme şansları olmadı.
Messi Maradonayı solladığına göre en çok patlayan belliGerek yok.Sir Crocodile Maradona ise Montana Messi olur. @Sir Crocodile emekli olduğu için Prime dönemlerinde biraraya gelme şansları olmadı.
Alnımda enayi yazıyor mu sence ? Lucci eşit bile çıksa Kizaru daha güçlü diyip sağ kol falan dersiniz siz.Eşitlikte hani kime göre neye göre...he görünce ben bile anlayacakmışım oldu.Iddiaya giriyon mu sen onu soyle laf kalabaliginda arada kaynattin.