@UnMihawk @Skywalker bu ikisi deli mi? Taniyanlar ailelerine haber versin cabuk.
Herkes dediğin Wano'dan sonra Lucci, onun da ne kadar ileri gidebileceğini bilmiyoruz ancak hemen bırakacak gibi görünmüyor. Sen burada Kizaru daha güçlüye oynuyorsan, Lucci'nin bir kaç bölümde kaybetmesi, üzerine de Kizaru'nun gelip daha iyi bir performans sergilemesi gerekiyor. Pek olası görmüyorum. Ayrıca Kizaru'nun gelmesiyle beraber, daha Kizaru olaylara dahil olmadan denizciler geliyor kaçın da olabilir, o sıra hızlıca Vegapunk'ı alıp kaçarlar. Çokbilmiş; Punk Hazard, Zo gibi bir geçiş arcı olacak bence, onun için uzun uzadıya büyük savaşlar göremeyiz. En makul senaryo Kizaru olaylara dahil olmadan Vegapunk'ı alıp kaçmaları. Sonrasında belki netleşir bu iki karakterin gücü.Yok öyle bir sey. Luffy karşısında 10 dakka dayanan herkes amiral-yonko olmuyor. Yamato gibi insanlar da var seride.
Tek atması zaten mümkün değil de Çokbilmiş'te nihai bir savaş beklemiyorum. O yüzden şu sıra netleşecek bir konuya benzemiyor.Tek atmasına gerek yok verdikleri hasardan belli olur. Lucci bu bölüm çizik atamadı mesela.
İnan patlama mevzusu neydi onu bile unuttum. Sadece ortadaki muhabbete binaen sallıyorum@UnMihawk @Skywalker bu ikisi deli mi? Taniyanlar ailelerine haber versin cabuk.
@Montana çizilmez, çizer. Un lobisinden atılmana az kaldı 2 dk içinde ayağını kaydırır mazallah.Bu montanayı bir çiz bence haketti
La sen patladın Luffyci olarak. Gelip bana camurunu bulastirmaİnan patlama mevzusu neydi onu bile unuttum. Sadece ortadaki muhabbete binaen sallıyorum
Patlamanın etkisi önemli şimdi... Her patlayan aynı değil.En çok patlayan üye anketi açılmalı
Bende bu listede kesin olurum. @Mihawk 2 kez @Sir Crocodile 1 kez patlattı.Patlamanın etkisi önemli şimdi... Her patlayan aynı değil.
Cevabi belli konuya gerek yok @Millennium WizardEn çok patlayan üye anketi açılmalı