@II. Invictus usta arada patlamazsın inşallah yarın uyandığımda seni Lucci savunurken görürsem benim yürek kaldırmazKimse savunmazsa gariban kalır, gariban lobisi olarak sahipleniriz yapacak yok.
@II. Invictus usta arada patlamazsın inşallah yarın uyandığımda seni Lucci savunurken görürsem benim yürek kaldırmazKimse savunmazsa gariban kalır, gariban lobisi olarak sahipleniriz yapacak yok.
Başlıklar belli@II. Invictus usta arada patlamazsın inşallah yarın uyandığımda seni Lucci savunurken görürsem benim yürek kaldırmaz
Serinin geldiği rezalet durumu en iyi anlatan yorum.Yemin ediyorum KorsanFan olmasa seri takip edilmez.
Luffy'nin boş gemiye g4 açmışlığı var. Ulti'yle dövüşürken dahi uğraşamam senle deyip G4'e geçiyordu. O kadar büyük mevzu değil g5 açması. Güle oynaya dövmüş bu şekilde dövdüğü eleman dayağın travmasıyla adadan gitmek istemiş herhalde pisi pisi denecek. Yok renk yok dinamik yok seriyi yorumlama derken şu anki Luffy karşısında ciddi şekilde varlık göstermesi kepazelik olacak karakteri en ön saflardan gazlamak anlamsızdı zaten başlı başına.Çok ilginç, şu spoilerden önce Luffy Lucci'ye g5 açarmı diye sorsaydık buradaki insanların önemli bir kısmı g4'e bile gerek kalmadan tek atar, ezer geçer derdi ama ne olduysa Luffy'e g5 açtıran adam pisi pisi oldu :d
Benim yanıldığım kısım, savaşmaları durumunda Lucci'in Luffy ile kafa kafaya gideceği oldu, Lucci uyanışa rağmen baya ezilmiş, bunu beklemiyordum.
Neyse Lucci konusunda kaybeden cezasız kalmasın diye de @Alpamis ile bahse girdim, bölüm bi çıksın da kessin cezamızı