Şerife tutar niye arıyorsun ki? mFden beri kademeli olarak tutarlılık sıfırlanıyor.
Sadece geyik muhabbeti yapmak sıkıyor.
Şerife tutar niye arıyorsun ki? mFden beri kademeli olarak tutarlılık sıfırlanıyor.
WG'ye göre Kaku yardım çağırmıyor, kendisi yardıma geleyim mi demiş. Lucci de gelme demiş.Lucci'nin yardım çağırma işini reddedip adadan kaçmak istemesi kafamı kurcalıyor. Luffy'nin güncel amiral seviyesinin üstünde olduğunu mu anladı acaba ?
Cp0'yu harcamasa da bu zaten net bir şeydi. Cp0'nun adaya geliş amacî neydi ne oldu tamamen sayfa israfı.Seriyi yorumlamayı bilmeyen bir insanın yorumuna benziyor bu. Aşırı mantıklı ve doğru.
Anlık lucciWG'ye göre Kaku yardım çağırmıyor, kendisi yardıma geleyim mi demiş. Lucci de gelme demiş.
@Millennium Wizard kaçtı beni Lucci'ci ilan ettiler yokluktan. Gerçek lucciciler kacti. Fetöcü olayi gibi gerçeklerı kaçinca masum insanlar fetöcü ilan ediliyor.Lucci feyz alsın şu sahneden.
Öldürmeyen soda öldürmüyo oda cıkarsa biryerlerden şaşırmam.Lucci feyz alsın şu sahneden.
Mw ile Lucci'yi birbirine çok benzetmeye başladım. MW'de kaybedeceği savaşı görünce kaçtı hemen.@Millennium Wizard kaçtı beni Lucci'ci ilan ettiler yokluktan. Gerçek lucciciler kacti. Fetöcü olayi gibi gerçeklerı kaçinca masum insanlar fetöcü ilan ediliyor.
Ölmese bile bir daha çıkmaz karşımıza. Ayrıca en azından Lucci'ye göre 10 kat daha iyi bir karakter koydu.Öldürmeyen soda öldürmüyo oda cıkarsa biryerlerden şaşırmam.