Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel teori imiş. Kaido'nun uyanışı vardır ama iradeleri terstir birbirine. Normalde koruması gerekliydi Wano'yu ama tam tersini yaptı. Momonosuke uyanış yaparsa belki de dumanlı olacak. Açıkçası Kaido uyanışı olabilir. Ama meyveyi tamamen bastırmıştır belki de. Ya da o bir sürü kişiliği olması da bundan sebep olabilir. Anlaşamadığı için.

Vallahi güzel teoriymiş.
Vallaha bende beğendim. Özellikle İmpel Down'daki gardiyanların bilinçlerini tamamen kaybettiklerini düşününce ve Shaka'nın da bu söylemi sonrası mantıklı geliyor.

Lucci'nin meyve öncesi de böyle öldürme arzusu olan biriydi muhtemelen meyvesiyle bilinçleri uyuştu.

Yamato'nun da uyanış yapacağı kesinleşti eğer bu teori doğru çıkarsa.
 
@Reiper

Işık hızına ulaşmasını neye bağlıyon? Darbe çivi çakmış adamı. Boynuzunu kırmış atmış. Dünyanın merkezine doğru yol aldırmış dele dele. O kadar yol durduramamış.

Reyiz direk havada öldürmüş. Hala bahaneler.:D
Mağaraya düşmüyor. Dele dele gidiyor.:D Bilgileri manipüle etmeyleim.:D
Sen de Luffyfanlığının yarattığı körlük nedeniyle görmemişsin sanırım. O bölümleri aç bakayım Kaido nereye düşmüş. :) Dele dele gitme falan yok, öyle olsa yer kabuğundan kendi izi çıkmazdı, :)

Darbenin şiddetli olduğu doğru, ama sonrası yalan dolan. :)
 
Ben Luccinin bu güçte çıkacağını 10 köy öteden beri yazıyorum,analiz ediyorum. Söyle bir karakter sana ne kadar güçleneceğini yazayım her karakterin bir misyonu var. Lucci,luffy'i sonuna kadar kovalayacak. Hiç diğer sayı lucciyi indircek falan yazmayın boşa vs araya girer anca,yarım kalır.
Meyve uyanışı olmasa Lucci bu güce ulaşamazdı onunda mantığını düşünmeden bu güce ulaşacağını uydurmuşsun.

Uyanış herkese gitmiyor olacak ki Kaido, King, Queen, Jack, Who's Who, Sasaki, Drake, Black Maria, Ulti ve Page One açmamışlar. Hele Kaido gibi güçlü kişileri bünyesinde barındırmak isteyen biri uyanışın tehlikesini biliyormuş ki uyanış açmamış.

Lucci'nin de totosu Luffy'ye yetmez. Onun tek amacı Robin'i yakalamak onu da zaten bittin sene yapamayacak çünkü burada sağlam bir dayak yiyecek ve işi de burada bitecek. Belki seri sonunda verilen son savaşta tekrar karşımıza çıkar.

Hadi görelim senin dediğin mi çıkacak benim dediğim mi çıkacak!?

Ben diyorum ki Lucci burada feci yenilecek ve görürsek onu seri sonunda görürüz.

Sende diyorsun ki seri sonuna kadar Lucci kovalayacak burada da dövüşleri yarım kalacak.
 
O bölümleri tam hatırlamıyorsun sanırım. :) Bir kere Kaido'nun düştüğü yer mağara, ince bir toprak katmanını kırıp derin bir mağaraya düşüyor. Gökyüzü adasından atladığında 10 metre delik vardı, çünkü o deliğin altında mağara yoktu. Yumruk olayını da hatırlamadığın belli, Luffy ada kadar yumruk yapıyor ve o yumruğu Boundmandeki gibi çekiyor, o yumruğun 3 bölümde atılmasının nedeni de yumruğun çekilip patlatılmasından kaynaklıydı. :)
Sen yanlış hatırlıyorsun. Big Mom'un düştüğü çukurun yanında Kaido'nun düştüğü delik var ve o delik de Luffy'nin yumruğunun etkisiyle oluşuyor yani orada bir delik var ve Luffy o delikten aşağı inmiyor.

Öyle bir yumruk ki düzlemesine vursa (Cracker gibi düşün) bir adadan öteki adaya ulaştırır. Yani Wano'dan bir koysa Egghead'e kadar uçurmuştu.
 
Boş mağaradan aşağı düşüyor diye mi crak crak çatlıyor oralar.

Adam Bilal'e anlatır gibi şema çizmiş, Kaido'nun deliği ve BM'nin deliği diye yazı yazmış, iki deliği de aşağı yukarı eşit uzunluk ve genişlikte çizmiş, BM'nin düştüğü yeri hatırlarsanız o delik çok büyüktü, sayfanın en üstünde ise Kaido'nun serbest düşüşte olduğu bariz, bir önceki sayfa olması lazım, Kaido düşerken yerkabuğunda kendi izi oluşuyor, Crak Crak yazan yerin Kaido'nun deliği başlıklı yerle bir alakasının olmadığı da apaçık görülüyor, Yanardağın hareketlenme sesi olarak o verilmiş, fanlık gözlüğünü çıkarmadan anlayamazsın :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık