Sanji yonko seviyesi olabiliri önceki mesajlarımdan birinde dedim zaten. Ama o yonkonun karasakal olması çok zor. Belki Kaido'ya yakın bir hale gelebilir. Ama kral haki açmadan amiral seviyesinin biraz üstü olması en normali olur.
Karasakal'ı küçümseyen yok.. Sanji'nin ipini çekeceğini söylüyoruz, bu olsa olsa bir yüceltme olurdu.One piece devam serisi çıktığın da belki o zaman karasakalı geçebilir sanji, sevdiğiniz karakteri övüyorsunuz anladık da Karasakalı'da bu kadar da küçümsemeyin.
Sokup çıkarmıyor. O sahnelerin hepsinde Kaido'yu lastik yaptığı için kendi vücudu gibi darbeyleel birlikte uzayan esneyen Kaido var.bunu biliyoruz olay uyanışla ilgili. Adamın uyanışı a'dan z'ye uçuk. Hadi cansız nesnelere bir laf söyleyemez kimse yahu yonkouyu ip yapmak nedir gözlere el sokup çıkarmak falan. Bu meyve gücü falan değil,direkt çizer olmak.
BB vs Sanji'nin olmayacağını söylemek için kafa yormaya gerek yok. Olmayacak çünkü. Sanji en fazla Pudding'i kaçırdığı için sinirlenir, şanslı ise bir tane tekme atar. Onun dışında Bb'yle karşılaşmayabilir bile.İnsanlar bu seri üzerinde gereğinden fazla kafa yoruyor.
Denk demedi hiçbirine.Yazar bilmem kaç sene önce SBS'lerde monster trio denktir demişti zaten yanlış hatırlamıyorsam. (Zoro-Sanji içinde demiş olabilir)..
Herşeyi ''olmayacak'' diye geçiştirebilirsin.BB vs Sanji'nin olmayacağını söylemek için kafa yormaya gerek yok. Olmayacak çünkü. Sanji en fazla Pudding'i kaçırdığı için sinirlenir, şanslı ise bir tane tekme atar. Onun dışında Bb'yle karşılaşmayabilir bile.
Tamamen Luffy'nin rakibi, düşmanı olmak için yaratılmış Bb'nin rakibi olarak Sanci'yi görmek hayal görmekten de öte bir şey artık.
Denk demedi hiçbirine.
Eş zamanlı lvl atlamadılar hiç bir zaman. Örneklerle ispat edelim.Eş zamanlı olarak level atlayacaklar diyorum kısaca. Bu arc ya da bir başka diye zaman belirtmedim ki. Son savaştan bahsediyorum yani..