Haki isterse oturmasın isterse ayağa kalksın halay çeksin. Sonradan tanıtılmış bir şey olsa da bize, böyle bir şey seriye yedirilmiş. Haki ile hakisiz kişilerin farkı ortaya konulmuş hakinin zorluklara karşı gelerek geliştiği söylenmiş. Bu Lucci ne yaşamışta uyanış açıp haki seviyesini yonkou ile kapışacak seviyeye getirmiş olabilir. Yaşadığı her şey son iki yılda mı olmuş. Bu adam 28 yaşına kadar yatmışta mı hiç gelişmemiş. Yoksa Son God Nika'nın değdiği herkes ermiş mi oluyor ??Haki kavramı o zaman oturmadığı için mantıklı bir argüman değil. Dressrosa’da haki kullanan ne üdüğü belirsiz onca denizci vardı mesela.
Geleceği görmeye zam gelmiş... Luffy depoyu fulleyemiyor artık skskkaskaAdam, yonkounun yanından geçerek adam mı kesti az önce asdajdasklj
Diğer bossların tamamını topla Lucci etmez!Ve bunu 2y önceki Luffy'e karşı yapmıştır. Ve sonra yenilgiyi kabullenip yerden kalkamamıştır. Ve son olarak Artık o Luffy... güncel zamanda tüm güç dengelerini alt üst eden... Yonko olmuş Sun God Nika olmuştur. Yani üstünden yıllar geçti bu işin. Dediğim gibi yarın br gün... Kaptan kuro böyle çıkıp gelse... onu da kabul edecek misiniz...? :d
Yanından geçme değil samurayların yaptığı gibi anlık hızlı bir saldırı.Shishi sonson gibi aniden oraya girip kesip geçiyor.Adam, yonkounun yanından geçerek adam mı kesti az önce asdajdasklj
Özellikle şu ip atladığı yerden yere vurduğu sahneler Kaido olduğu için güçsüz geliyor. Ama bu bölüm bunlara göre oldukça basit bir atakla Lucci'yi (ki haki de basmamış o atağa) kan kusturup fırlatıyor. Bunları yapsa Lucci kaldıramayabilir gibi geldi bana.@Alpamis @II. Invictus Hüü Luffy tüm gücüyledövüşüyor hüü.
Ne şu fiziksel gücünü
Ne de şu hakileri kullanmadı henüz.
Aga bana niye hep aynı cümleleri yazdırıyonuz vallahi yoruldum he. Denizin dibini boylayıp Allahın hakkı 3'tür dermişçesine kurtulup gelen luffy.Ve bunu 2y önceki Luffy'e karşı yapmıştır. Ve sonra yenilgiyi kabullenip yerden kalkamamıştır. Ve son olarak Artık o Luffy... güncel zamanda tüm güç dengelerini alt üst eden... Yonko olmuş Sun God Nika olmuştur. Yani üstünden yıllar geçti bu işin. Dediğim gibi yarın br gün... Kaptan kuro böyle çıkıp gelse... onu da kabul edecek misiniz...? :d
Seride onaylanan tek zoan uyanışı. Bundan sonrası oda nın yazacaklarına çizeceklerine bağlı. Ne olur ne biter bilemiyoruz açıkçası. Zamanla görücez.Lucci emirlere uymaması enteresan. Gözünü kan bürümüş. Zoanın verdiği yırtıcılığa aklını kaybederse işi kötü. Saf güçle seride her şey yapılmıyor.
Lucci’nin Luffy’le “eşit” savaşmasını savunmuyorum. Sadece haki argümanını mantıklı bulmuyorum.Haki isterse oturmasın isterse ayağa kalksın halay çeksin. Sonradan tanıtılmış bir şey olsa da bize, böyle bir şey seriye yedirilmiş. Haki ile hakisiz kişilerin farkı ortaya konulmuş hakinin zorluklara karşı gelerek geliştiği söylenmiş. Bu Lucci ne yaşamışta uyanış açıp haki seviyesini yonkou ile kapışacak seviyeye getirmiş olabilir. Yaşadığı her şey son iki yılda mı olmuş. Bu adam 28 yaşına kadar yatmışta mı hiç gelişmemiş. Yoksa Son God Nika'nın değdiği herkes ermiş mi oluyor ??
yalnız çok ani bir saldırı o. Sanırım yerden uyanışla yumruk çıkartıp karın boşluğuna gömmüş. Benim bile anlamam 3,4 defa bakmaya nüksetti. Lucci anca anlamıştır.Özellikle şu ip atladığı yerden yere vurduğu sahneler Kaido olduğu için güçsüz geliyor. Ama bu bölüm bunlara göre oldukça basit bir atakla Lucci'yi (ki haki de basmamış o atağa) kan kusturup fırlatıyor. Bunları yapsa Lucci kaldıramayabilir gibi geldi bana.