Lucci vs Sanji konusu var mı? Yoksa açma vakti geldi.Bende bölümde Sanji yok usta naptın sen diyecektim ama sonradan hatırladım birkaç karede figüran gibi göründüğünü
Lucci vs Sanji konusu var mı? Yoksa açma vakti geldi.Bende bölümde Sanji yok usta naptın sen diyecektim ama sonradan hatırladım birkaç karede figüran gibi göründüğünü
Konuyu açana dikkat et. Daha o zamandır, adımlarını dikkatli atmış.Lucci vs Sanji konusu var mı? Yoksa açma vakti geldi.
Vega teorisini anlattıktan sonra gösterilen ilk karenin Sanji olmasına ne diyeceksin ? Bu da mı tesadüf ateistler ?Bende bölümde Sanji yok usta naptın sen diyecektim ama sonradan hatırladım birkaç karede figüran gibi göründüğünü
Vergo için açmış galiba ama hüsrana uğramış.Konuyu açana dikkat et. Daha o zamandır, adımlarını dikkatli atmış.
Rob Lucci vs. Vergo
Sonucunu merak ettiğim bir karşılaşma.İki tank karşı karşıya.Tam bir ölüm kalım savaşı.Ayrıca sonucuyla birlikte dövüşün kaç gün süreceğinide merak ediyorum.Sizce bu karşılaşmadan kim galip çıkar ve dövüş kısa sürer mi ? Sürmezse ace vs Jinbei yada amiraller dövüşünden hangisine daha çok benzer...www.korsanfan.com
bundan da çok kan çıkar.
Rob Lucci vs. Crocodile
Bildiğiniz gibi bu herifler birbirinden güçlü. İkisi de bizim şebeği öldürecek hale getirdi. Ama sizce hangisi daha güçlü ? Crocodile Bu adam Luffy'yi 3 kere öldürdü,Luffy geri geldi. Kancaladı,zehirledi,kuruttu. Luffy geri döndü. Meyvesi ise Suna Suna no Mi. Kuma dönüştüren bir Logia türü...www.korsanfan.com
O arşivlik konu E.Lobby hali için açılmış.Fakat Sabo konusu çok eski değil.Ona olur mu ya dövüşemez bile fiske vuramaz kolay galibiyet diyenler vardı zamanın haklı çıkarması gibisi yok.Konuyu açana dikkat et. Daha o zamandır, adımlarını dikkatli atmış.
Rob Lucci vs. Vergo
Sonucunu merak ettiğim bir karşılaşma.İki tank karşı karşıya.Tam bir ölüm kalım savaşı.Ayrıca sonucuyla birlikte dövüşün kaç gün süreceğinide merak ediyorum.Sizce bu karşılaşmadan kim galip çıkar ve dövüş kısa sürer mi ? Sürmezse ace vs Jinbei yada amiraller dövüşünden hangisine daha çok benzer...www.korsanfan.com
bundan da çok kan çıkar.
Rob Lucci vs. Crocodile
Bildiğiniz gibi bu herifler birbirinden güçlü. İkisi de bizim şebeği öldürecek hale getirdi. Ama sizce hangisi daha güçlü ? Crocodile Bu adam Luffy'yi 3 kere öldürdü,Luffy geri geldi. Kancaladı,zehirledi,kuruttu. Luffy geri döndü. Meyvesi ise Suna Suna no Mi. Kuma dönüştüren bir Logia türü...www.korsanfan.com
Sabo konusunda haklılar.Kim dediyse doğru demiş.O arşivlik konu E.Lobby hali için açılmış.Fakat Sabo konusu çok eski değil.Ona olur mu ya dövüşemez bile fiske vuramaz kolay galibiyet diyenler vardı zamanın haklı çıkarması gibisi yok.
Bu kadar yüzsüz olma ban yedirecen bana sen kafaya koymuşsun.Sabo konusunda haklılar.Kim dediyse doğru demiş.
Sanji ve Zoro Lucci'den güclü reis. Lucci'yi onlardan çok severim ama bu bir gercekPazartesi veya salı pimi çekilmiş bomba var Gerçek bir erkek yumruğu burda. Sanji çöpten yemek yaparken lucci viskisini yudumluyordu yalansa yalan deyin