Güzel bir vs olur aslında. Nika tavırları itici olsa bile troll vs troll eşleştirmesini zevkle okurum.Kizaruyu zaten harcayamaz. Sona saklar düşünsene kizaruyu madara ediyor cidden kötü olur.
O yaşla alakalı bir durum Wb Saka’ya velet çekiyordu ama darbeler aldı ondan.Hatta Wb Saka elinden öldü diyenler var yani velete ölmüş. Egoyla alakalı bir konu bahsettiğin konu.@Alpamis Sakazuki normalde Luffy’e de velet falan çekerdi, direkt ismiyle falan hitap ediyor. Luffy’e saygısı artmış. Ama Lucci ve tayfasına velet çekiyor. Luffy Saka’nın kafasındaki yerinin hakkını vermeli artık.
Luffy’e niye velet demiyor Akainu?O yaşla alakalı bir durum Wb Saka’ya velet çekiyordu ama darbeler aldı ondan.Hatta Wb Saka elinden öldü diyenler var yani velete ölmüş. Egoyla alakalı bir konu bahsettiğin konu.
Luffy iki sene eğitimle balıkadam adasındaki hale gelmisti anca, demek ki Rob Lucci'yi aynı tarifeye soksak su an Op tarihinin gördüğü en güçlü karakterdi bazı arkadaşlara göre :dOda gel yarın ubisoftta işe başla. Güzel level scaling yapıyorsun.
Luffy ne boş çar ya gıcık oluyorum. Adam g5 e giriyor ama h.hakili vurmuyor düz vuruyor. Senin o maymun kafana sıçayım Luffy. UEHEUHEUE diye geziyor ortalıkta. Luccinin tipi de stajyer kaido gibi olmuş zaten. Siyah göz çevresi, dişler falan kaidonun hybrit formuna benziyor. Ve o klasik mizah ''o bana yemek verdi'' gıdım ilerleme yok karakterde.Luffy iki sene eğitimle balıkadam adasındaki hale gelmisti anca, demek ki Rob Lucci'yi aynı tarifeye soksak su an Op tarihinin gördüğü en güçlü karakterdi bazı arkadaşlara göre :d
Luffy’den direk bahsetti mi hatırlamıyorum hasır şapkalar diye tayfayı söylüyor.Hem bahsetmeyebilir adam yonko oldu velet derse ünvana saygısızlık olur aynısı Buggy için de geçerli.Luffy’e niye velet demiyor Akainu?