Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci'nin yc1 ayarında çıkması beklenen bir şeydi bence ve haliyle bu seviyelerde olan birinin g5 ile yumruk tokuşturmasında bir problem görmüyorum. Lucci yerine başka bir sağ kol olsa bile aynı performansı gösterirdi bizlere. Bu durum bir yana şu seri bitmeden önce Luffy'den en az 2 kere kan alırlar ama sonunda keybederler tabi. Önemli olan bu Nika'yı zorlayacak ve kan alacak kişiler. Kizaru bunu yapacak demiyorum adaya geliyor diye. Zaten Oda Kizaru'yu harcamaz burada.
 
@Alpamis Sakazuki normalde Luffy’e de velet falan çekerdi, direkt ismiyle falan hitap ediyor. Luffy’e saygısı artmış. Ama Lucci ve tayfasına velet çekiyor. Luffy Saka’nın kafasındaki yerinin hakkını vermeli artık.
O yaşla alakalı bir durum Wb Saka’ya velet çekiyordu ama darbeler aldı ondan.Hatta Wb Saka elinden öldü diyenler var yani velete ölmüş. :D Egoyla alakalı bir konu bahsettiğin konu.
 
Luffy iki sene eğitimle balıkadam adasındaki hale gelmisti anca, demek ki Rob Lucci'yi aynı tarifeye soksak su an Op tarihinin gördüğü en güçlü karakterdi bazı arkadaşlara göre :d
Luffy ne boş çar ya gıcık oluyorum. Adam g5 e giriyor ama h.hakili vurmuyor düz vuruyor. Senin o maymun kafana sıçayım Luffy. UEHEUHEUE diye geziyor ortalıkta. Luccinin tipi de stajyer kaido gibi olmuş zaten. Siyah göz çevresi, dişler falan kaidonun hybrit formuna benziyor. Ve o klasik mizah ''o bana yemek verdi'' gıdım ilerleme yok karakterde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık