Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda genellikle luffy’nin rakiplerini tek tek g2 ve g3 karşısında çizerdi. Tek tek kozlarını gösterirdi yani. Burda benzer bişey olmuş.

-Önce kenbunshokuyla hep sıyrılmış luffy. O konuda önde.
-Fiziksel çarpıştıkları sahnede ellerinin çevresinde sıvıya benzer şekilde haki çizilmiş. Galiba ikisi de janjanlı kullanmış ve denk çarpışmışlar.
-Luffy çevreyi lastiğe çevirmeye başlayınca avantaj ona geçiyor.

Çevreyi lastik yaptığı sürece üstünlük luffy’de olur. Kral hakiyi kullandığında yonkouluk farkını gösterir ama onu yapmayacak gibi duruyor. Meyveyi daha üstün kullanmaya başlar artık.
 
Kaido Nika’ya bile üstün geliyordu.Tabii Luffy kendi potansiyeliyle Nika’yı harmanlayıp iradeyle vurmadan önce.Yani Lucci elbette Kaido etmez ama en azından bir yarısı eder adamın 2 milyar ve üstü liginde olduğu bence net belli oldu.
Ben hiç öyle düşünmüyorum maalesef. Bende güçlendim ayağı yağılmış Lucci için ama... Luffy hayvan oldu uzay oldu. Zoro da çok sağlam güçlendi mesela. Lucci'nin rakibi anca Jinbe falan olur şu saatten sonra. Bir de dediğm gibi adam tüm algıları yıkan Nika uyanışı ile girişiyor Lucci'ye... dövüşün zerre seyir zevki yok.
 
Adama leopar yada jaguar tanrısı deseler ne yapacaksın? Kaido %100 luffy ile dövüşmedi. Luffy karşı koyabiliyordu. Kaido indirmek için nikaya ihtiyacı vardı. Kaido 20-25 ini ada kaldırmayla milletle vs atmakla zart zurtla kaybetti zaten. Nikada yenmişti zaten çoktan.
Desinler yine fark etmez. Amiral bile olamamış bir adam sonuçta. Kaido dövüşü dediğin gibi olabilir ama ne olursa olsun Nika p.up'ı aşırı absürt bir P.up. O yüzden Lucci işinde mantık yok. Tamamen sıvama.
 
Ben hiç öyle düşünmüyorum maalesef. Bende güçlendim ayağı yağılmış Lucci için ama... Luffy hayvan oldu uzay oldu. Zoro da çok sağlam güçlendi mesela. Bir de dediğm gibi adam tüm algıları yıkan Nika uyanışı ile girişiyor Lucci'ye... dövüşün zerre seyir zevki yok.
Bence luffynin herkese tek atıp geçme gücüne gelmesi seyir zevki yok verelim opu bitsin.
 
Bence luffynin herkese tek atıp geçme gücüne gelmesi seyir zevki yok verelim opu bitsin.
Bende bundan bahsediyorum zaten. Bu boku çoktan yedi Oda denilen herif Nika olayını seriye sokarak. O yüzden bundan sonrası sıvama oluyor zaten. Adam Kaido indirip gelmiş öyle ya da böyle. Şimdi karşısına 2y önce dövdüğü adam dikiliyor bende güçlendim diye... adama gülerler... :d
 
Yahu Oda’nın klasik taktiği bu binbir düşmanla dövüştürüp sonra Luffy’e arc bossu aldırıyor bundan sonraki arcta da yakın güçte birisiyle birebir vs attırıyor.Dressrosadan sonra Katakuri için böyle yaptı şimdi de Kaido için aynısını yapıyor.Daha zayıf yada daha güçlü ama birebir attığı düşmanla diğeri arasında uçurum olmuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık