Bu sefer tayfa kizarunun içinden geçer. 2 yıl öncekinin intikamını alacaklar.O değil de Kizaru sahneye çıkınca bana kızmayın. Adamı sizlere bıyıklı alıştırdım. Sinek kaydı gelecek reis. Üstüne güneş gözlüğü olmayacak. Tipi değişik...
Bu sefer tayfa kizarunun içinden geçer. 2 yıl öncekinin intikamını alacaklar.O değil de Kizaru sahneye çıkınca bana kızmayın. Adamı sizlere bıyıklı alıştırdım. Sinek kaydı gelecek reis. Üstüne güneş gözlüğü olmayacak. Tipi değişik...
Haftaya Luffy'i yerden yere vurursa Luffy hangi seviyede olur?YC1 olmuş ama daha fazlası değil. Luffy'nin sağlam bir saldırısına Bakar.
Bölümü simdi okudum Vegapunkun dediklerine göre sen patlamissin dostum şeytan meyvesi yemiş birisi tamamen yabancı bir varlık olarak hayatını sürdürür diyor, Nika yeyince Luffy isimli karakterini bilmediğimiz çocuk gitti işte diğer meyvelerin özellikleri aciklanirsa anca genelleme yapabiliriz, kullanıcı aynı karakter özelliğini gosterjyor mu bakarizOnu zaten ben de dedim sonradan ise kontrolü eline aldı dedim. Kaido da aynı imada bulundu zaten.
Siz patladiniz. Çünkü bunu sadece Nika için varsaydınız. Oysa burada net bir şekilde tüm Zoanlari Luffy de dahil aynı potaya koydu. Hatta ben eğer ki kişiliği etkiliyorsa bu bütün zoan kullanıcıları için de geçerli olur dedim. Söylediğimi destekler bir mamga sayfasi. Algı yapmayın.