Sen şaka yapıyorsun herhalde ne yenmesi :S Yenmek olsa adamlar ellerinde 10 güçlü isim 7 lord 3 amiral yonko avına çıkarlardı.yav durdurmaktan kasıt yenmek gibi bir şey orda şaka mı yapıyorsun Mw
Hatta sen Lucci sevmezdin diğerleri gibi ama objektif adamsın çevirmeden güçlü dediğin için ayrıca tebrik ederim.Bunlarda kabul etmeme hastalığı var.
Lütfüye et vereni indirmiş.
Lütfünün yanında Sento'yu da indirmiş.
Lütfücülere sorsan lütfü eğleniyor, işin komik tarafı sento yerine lütfünün kendisini indirseler yine aynı şeyi söyleyeceklerdi
Hafif gözleri kaymış laksdjasljdasldjasd
Lucci düşündüğümden güçlü dönmüş ben asla sağ kol yada üstü kadar güçlü döneceğini sanmazdım.
Tiyatroya bak...Hatta sen Lucci sevmezdin diğerleri gibi ama objektif adamsın çevirmeden güçlü dediğin için ayrıca tebrik ederim.
Hatta sen Lucci sevmezdin diğerleri gibi ama objektif adamsın çevirmeden güçlü dediğin için ayrıca tebrik ederim.
yonko avına istedikleri zaman çıkabilirler zaten. Artık bu durumu kabullenin bence. Yıllardır hükumet bu yonkoları istese tükürüğünde boğar diyoruz.Sen şaka yapıyorsun herhalde ne yenmesi :S Yenmek olsa adamlar ellerinde 10 güçlü isim 7 lord 3 amiral yonko avına çıkarlardı.
O halde rahatlıkla Lucci > Zoro diyebiliriz.Bunlarda kabul etmeme hastalığı var.
Lütfüye et vereni indirmiş.
Lütfünün yanında Sento'yu da indirmiş.
Lütfücülere sorsan lütfü eğleniyor, işin komik tarafı sento yerine lütfünün kendisini indirseler yine aynı şeyi söyleyeceklerdi
Hafif gözleri kaymış laksdjasljdasldjasd
Lucci düşündüğümden güçlü dönmüş ben asla sağ kol yada üstü kadar güçlü döneceğini sanmazdım.
Sen şaka yapıyorsun herhalde ne yenmesi :S Yenmek olsa adamlar ellerinde 10 güçlü isim 7 lord 3 amiral yonko avına çıkarlardı.
yonko avına istedikleri zaman çıkabilirler zaten. Artık bu durumu kabullenin bence. Yıllardır hükumet bu yonkoları istese tükürüğünde boğar diyoruz.