Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu unutuyorsunuz ,seride ilerlemeyi bırakıp comfort zone kuranlar hep zayıfladı , doF, croco, moria ve bu durumlarında hep Luffye yenildiler Croco yenilgi sonrası tekrar harekete geçti ve 2 senedir yeni dünyada
ki geçmişinde Wb ile kapışmış biri , marinafordda yaptıkları da dişe dokunur şeyler. Tabiki en az 2 milyar olacaktı.
Aynı şekilde Moria bile çok güçlü dönecektir
Geçmişinde Whitebeard ile savaştı ama aynı zamanda vitessiz Luffy'e de yenildi.Ayrıca son iki yıl içerisinde ne gibi başarılara imza attı?Sonuçta bu ödülü almak için yapman gereken az çok belli.Ya sağ kollardan birini alacaksın veya amirallerle onları zorlayacak şekilde savaşacaksin.E sağ kol almadıgına ve amiralleri de zorlanmasına imkan yokken bu adam nasıl bu ödülü alabilir.Düsüncem bu şekilde.
 
O ikisi Lucci kadar göğüslü değilmiş bir tutmamak lazım, Luccinin olası bir dövüşte İzouya şans tanımayacağını düşünüyorum.
O belli olmaz işte. Guernica ve Maha'dan güçlüdür ama aralarında öyle aman aman bir fark beklemiyorum.

Who's Who için Lucci'yle aşık atabilecek birisi olarak bahsedildi. Lucci'nin Zoan'ından çok daha sağlam Antik Zoan'ı vardı. Meyve konusunda Who's Who öndedir Haki ve Rokushiki tekniklerinde Lucci öndedir. En fazla taş çatlasın ederi YC2 etmesi lazım.
 
Şu ağaca çıkıp sonra inemeyen kediler olur ya yardım gelir mi diye miyav miyav... Lucci'nin o kedi, Luffy'nin ise o ağaç olması gerek ama tekler mi teklemez mi muhabbeti bir yana savaşırlar mı ondan bile emin değilim.

Teklenmesini istiyorum çünkü en sevdiğim Vegapunk olan Atlas'a dalmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık