Base luffy=>Kaido diyorsun yani anlıyorum hocamLucci base luffy'e karşı varlık gösterirse bu luccinin artık Kaido seviyesi olduğunu gösterir.Ben sanmıyorum Kaido seviyesi olduğunu ama bakalım ne olacak.
Base luffy=>Kaido diyorsun yani anlıyorum hocamLucci base luffy'e karşı varlık gösterirse bu luccinin artık Kaido seviyesi olduğunu gösterir.Ben sanmıyorum Kaido seviyesi olduğunu ama bakalım ne olacak.
Şunu unutuyorsunuz ,seride ilerlemeyi bırakıp comfort zone kuranlar hep zayıfladı , doF, croco, moria ve bu durumlarında hep Luffye yenildiler Croco yenilgi sonrası tekrar harekete geçti ve 2 senedir yeni dünyadaLuffy'nin dalga geçerek Lucci'yi yenmesi gerek normalde.Lucci>Crocodile,bunu birçok kişi kabul eder heralde.Yani Lucci'nin ödülünün 2 milyardan fazla olmasi gerektiğini düşünürsek bu ödüldeki birinin, Luffy'i zorlaması çok da saçma olmaz.Oda Croco Boy'a bu kadar ödül vererek saçmaladı bence.
Lucci yalandan 2 hamle yapsa mesaiye başlamayacak gibi konuşuyorsun. Kata olayında gördük. Savunmak da değil bu arada öylesine takılıyorum sana.Yoo law kid bomba falan diye savunmaya geçtin direkt. Ağzımızdan Kaido adı çıksa savunma modu açıyorsun @Whitebear D gibi o da ne desem karşı geliyor.
base haliyle alır şuan, hakisi artmıştır o dövüşten sonra.Base luffy=>Kaido diyorsun yani anlıyorum hocam
G5 ile bile alması kesin değilbase haliyle alır şuan, hakisi artmıştır o dövüşten sonra.
Dünyanın en güçlü savunma hakisi kullanıcısı.Sentomaru reis varmış @sensey
İki hamleden kastın, beklemediği anda falan vurmaksa bir şey demem. ama gelip denk gibi yumruk tokuştururlarsa geçerim dalgamı, el mecbur.Lucci yalandan 2 hamle yapsa mesaiye başlamayacak gibi konuşuyorsun. Kata olayında gördük. Savunmak da değil bu arada öylesine takılıyorum sana.
Senin dediģine göre olmuyor,sana göre mantıksız belki bize göre değil.Gereksiz Lucci haterlığı yapıyorsun,sabahtır.Mantıklı argümanın da yok.2y önce Luffy'e yenilmiş diyorsun,ne alaka ?Asıl YC1 seviye gelmesi saçmalık olur. YC2 bile onun için fazla. Who's Who'nun YC4 ettiği yerde en fazla ederi YC3 - YC2 arasıdır.