Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin dalga geçerek Lucci'yi yenmesi gerek normalde.Lucci>Crocodile,bunu birçok kişi kabul eder heralde.Yani Lucci'nin ödülünün 2 milyardan fazla olmasi gerektiğini düşünürsek bu ödüldeki birinin, Luffy'i zorlaması çok da saçma olmaz.Oda Croco Boy'a bu kadar ödül vererek saçmaladı bence.
Şunu unutuyorsunuz ,seride ilerlemeyi bırakıp comfort zone kuranlar hep zayıfladı , doF, croco, moria ve bu durumlarında hep Luffye yenildiler Croco yenilgi sonrası tekrar harekete geçti ve 2 senedir yeni dünyada
ki geçmişinde Wb ile kapışmış biri , marinafordda yaptıkları da dişe dokunur şeyler. Tabiki en az 2 milyar olacaktı.
Aynı şekilde Moria bile çok güçlü dönecektir
 
Lucci yalandan 2 hamle yapsa mesaiye başlamayacak gibi konuşuyorsun. Kata olayında gördük. Savunmak da değil bu arada öylesine takılıyorum sana. :(
İki hamleden kastın, beklemediği anda falan vurmaksa bir şey demem. ama gelip denk gibi yumruk tokuştururlarsa geçerim dalgamı, el mecbur.
 
Asıl YC1 seviye gelmesi saçmalık olur. YC2 bile onun için fazla. Who's Who'nun YC4 ettiği yerde en fazla ederi YC3 - YC2 arasıdır.
Senin dediģine göre olmuyor,sana göre mantıksız belki bize göre değil.Gereksiz Lucci haterlığı yapıyorsun,sabahtır.Mantıklı argümanın da yok.2y önce Luffy'e yenilmiş diyorsun,ne alaka ?
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık