Luffy ile denk diye bir sey dediğimi hatırlamıyorum.Sen gereksiz takıntı yapmışsın cocuk gibi tokatlanacağı zamanı bekle ehehehe tripleri ne la ?
Ben senin asla olamaz tavrını eleştirdim.Lucci'ye bir sınır koyup o seviye ùstű olamaz demen,yanlış.Seride her şey olabilir.
Bak ben senin kadar takmıyorum beklediğimden güçlü ve ya güçsüz çıkmasını.
Ya seriyi yazan ben değilim, çizen ben değilim. Alt tarafı bir manga, neyini takıntı yapacağım. İsterse Luffy'ye tek atsın, alt tarafı kurgusal bir hikaye. Söylediklerimin anlaşılmayan tarafı ne? Gel açıklayayım sana biraz daha.
Lucci, Rokushiki tekniklerini bilen ve bu tekniğin gizli olan iki tekniğinden biri olan Rokuogan tekniğinde de usta. Bu altı 6+1 tekniğin içinde Kami-e (Kenbonsoku) Tekkai, Shigan ve Rankyaku ( Busoshoku) ve Rokuogan (Ryou) teknikleri Haki gerektiriyor. Yani Lucci sağlam haki kullanıcısı. Aynı zamanda Zoan'ını kullanma konusunda da çok başarılı.
Bu eleman henüz Gear 2 ve Gear 3 formlarını yeni kullanmayı öğrenmiş, Haki nedir bilmeyen Luffy tarafından yenildi. Buraya kadar her şey tamam mı?
Sonrasında Luffy sırasıyla; Oars, Gecko Moriah, Pacifista, Magellan ile savaştı bu dövüşlerin hepsi limitlerini aşan dövüşlerdi. Arada dövüştüğü Zoan muhafızlar, Teach, Hannyabal'ı saymıyorum. Sonrasında Marinford savaşında yer aldı. Bu paragraf içinde giriştiği her mücadelede sınırlarının sonunu gördü ölümlerden döndü, Lucci savaşından sonra da limitlerini zorladı.
Sonra iki yıl Rayleigh gibi bir efsaneden eğitim aldı. İki yıl sonra önce Hody Jones ile sonra Ceasar ile kapıştı. Bir ara Don Chinjao ile kapıştı. Bu saydıklarımla Luffy'nin geldiği son limiti gördük Doflamingo karşısında.
Doflamingo, Kaido'nun adamı olarak tasarlanmış bu yüzden King, Queen'den sonra Joker olarak yani üçüncü adam konumunda. Luffy, Gear 4 ile ucu ucuna kazandı.
Luffy'nin gelişimi bu seri içinde en hızlı olan güçlendirme olduğuna göre Luffy anca YC3 edebiliyorken Lucci'nin, Luffy kadar gelişim göstermesi mümkün mü? Biri serinin ana karakteri diğeri ise yan karakter. Eğer Oda tutar da Lucci'yi YC1+ ya da Amiral olarak getirmesi serinin saçmalıkta zirvesi olur. Lucci iki yıl önce bile Luffy'nin haki bilmediği halinden zayıfsa şu anda alabileceği en yüksek seviye YC3'tür. Çünkü Luffy'nin yaşadığı badirelerin milyonda birini yaşamamış birinin bu kadar şişirilmesini doğru bulmuyorum. Ben Lucci'nin neler yaşadığını görmedim ama Luffy'nin gelişimi gibi bir gelişim gösterecek hiç kimse söz konusu bile değil.