Van augur, yanlışlıkla karasakal'ı buraya ışınlıyormuş bak olaylara o zaman. 

Ya seriyi yazan ben değilim, çizen ben değilim. Alt tarafı bir manga, neyini takıntı yapacağım. İsterse Luffy'ye tek atsın, alt tarafı kurgusal bir hikaye. Söylediklerimin anlaşılmayan tarafı ne? Gel açıklayayım sana biraz daha.Luffy ile denk diye bir sey dediğimi hatırlamıyorum.Sen gereksiz takıntı yapmışsın cocuk gibi tokatlanacağı zamanı bekle ehehehe tripleri ne la ?
Ben senin asla olamaz tavrını eleştirdim.Lucci'ye bir sınır koyup o seviye ùstű olamaz demen,yanlış.Seride her şey olabilir.
Bak ben senin kadar takmıyorum beklediğimden güçlü ve ya güçsüz çıkmasını.
İnsanların ne beklediği belli boş beleş atarlarla fantezi yapan bir sen varsın. Oda'nın eyyammı bitmez. Apoo her birinden ayrı ayrı şamarı yiyeceği 4 novayı kovaladı. Luffy, Zoro biçti ondan önce. Ceaser yeri geldi şovunu yaptı. Ultisi P1'i Luffy'i oyaladı. Who çöpü eli cebinde atar yapıyordu falan. Bir sürü eyyam örneği var bu karakterler seviyeleri yakın olduğu için değil mangakanın tarzı gereği yalandan icraat yapıp sonra kenara atılıyorlar. Lucci malının yapıp yapacağı da en fazla o. Ama herkes artık bu durumdan tiksindiği için seri ilerledikçe bizimkilerin geldikleri seviyeler yüzünden bu durumlara düşmesi daha da absürt olduğundan insanlar mantıklı olanın yapılmasını bekliyor. Lucci kim köpek de bizimkilere ciddi problem olacak bu saatten sonra. Kalkıp Oda bu, yapabilir demek başka zaten yapmalı mantıklı diye trollük peşinde koşmak başka.o şöyle bu böyledir o zaman diye kıyaslamayın beyler sizin hatanız burda. Dofta fujitoraya atar yapıp kısa bir vs atıyordu. Herkes dof amiral seviyesi diyordu. O yüzden Beklentiyi düşük tutmayın siz en azından.
Kral Haki çıkacak biri değil Lucci çünkü Hükümete köpeklik yapmak gibi bir adeti var. İki beden gelme olayını geçme Zoro şu an YC1+ iken Lucci YC3 eder ancak.Kral hakisi varsa muhtemelen daha güçlü çıkabilir dedim. Diğer yandan o iki beden büyük gelme olayını geçelim efenim. Lucci ve Luffy arasında aksiyon yaşansa bile g5 açmadan Lucci'yi indiremez. En kötü ihtimalle de sağ kol seviyesidir Lucci. Altı da olmaz bu zamandan sonra önümüze sunuluyorsa.
Zaten 1000 küsür sayı tonla klişeleri içinde barındıran sıradan bir shounen seri okuyoruz. Bu saatten sonra mı değişecek durum ? Solo leveling değil ki bu gelen geçeni yoldan geçerken kolaylıkla indirsinler.
tamam kardeş görürüz sayılarla hiçbir zaman kesin konuşmayacaksın. Biz ihtimallere kapı bırakıyoruz. Oda ne çizerse okeysen kapatalım konuyu. Serinin yazarı Lucciyi nereye konduracağını bilir ama gidipte brook teks atar franky tekler tarzı yorumlara lafım bol. Sen ilk önce onlara bi cevap ver tartışırız senle sonra.İnsanların ne beklediği belli boş beleş atarlarla fantezi yapan bir sen varsın. Oda'nın eyyammı bitmez. Apoo her birinden ayrı ayrı şamarı yiyeceği 4 novayı kovaladı. Luffy, Zoro biçti ondan önce. Ceaser yeri geldi şovunu yaptı. Ultisi P1'i Luffy'i oyaladı. Who çöpü eli cebinde atar yapıyordu falan. Bir sürü eyyam örneği var bu karakterler seviyeleri yakın olduğu için değil mangakanın tarzı gereği yalandan icraat yapıp sonra kenara atılıyorlar. Lucci malının yapıp yapacağı da en fazla o. Ama herkes artık bu durumdan tiksindiği için seri ilerledikçe bizimkilerin geldikleri seviyeler yüzünden bu durumlara düşmesi daha da absürt olduğundan insanlar mantıklı olanın yapılmasını bekliyor. Lucci kim köpek de bizimkilere ciddi problem olacak bu saatten sonra. Kalkıp Oda bu, yapabilir demek başka zaten yapmalı mantıklı diye trollük peşinde koşmak başka.
ana karaktere kaybetmiş şimdiye kadar başarısız olduğu görev. Ana karaktere kaybetmeyen adamı dövüyorlar zaten. Neyse bi mihawkımız kaldı onuda bilerek zoroya bırakmış çakal oda. Yoksa lütfinin defterini dürterdi.Lucci görevlerde başarısız olup rütbe alan adam. Simdi 1 tane bile Vegapunk öldüremeden döner. CP0'ın başına geçirirler.