Koş koş Lucci'yi yalan ediyorlar @Millennium Wizard
Bir an Smoker yazdı sandım.Robin'in artık değeri mi kaldı? Kitapların hepsi duruyor, Vegapunk okumuş. Elbaf'ta var. Robin şu an bayat ekmek kadar değerli değildir.
Bir haftalık kendini banlatma mı geliyor yoksa?Koş koş Lucci'yi yalan ediyorlar @Millennium Wizard
Bıçakladığı doğruysa Lucci ölüm fermanını imzalamış yazık.Gerçi birşey olmayacak ölüm kalım filan.Çünkü Lucci gibi bir adam çıkıp 1000 bölüm sonra Ohara’da noldu acep çok garip diye konuşup hükümeti sorguluyor. Buradan bir otoyol görüyorum... yapıştıracaksın tokatı kendine gel diye ama Lucci’ye değil.Koş koş Lucci'yi yalan ediyorlar @Millennium Wizard
Hiç bir şey anlamadım.Bıçakladığı doğruysa Lucci ölüm fermanını imzalamış yazık.Gerçi birşey olmayacak ölüm kalım filan.Çünkü Lucci gibi bir adam çıkıp 1000 bölüm sonra Ohara’da noldu acep çok garip diye konuşup hükümeti sorguluyor. Buradan bir otoyol görüyorum... yapıştıracaksın tokatı kendine gel diye ama Lucci’ye değil.
Şu Im çizdiği krallık işte yerine Ohara yazmışım ne farkeder aynı şey.Hiç bir şey anlamadım.
Lucci savunan @Millennium Wizard vs Lucci kötüleyen @RedTeroRKoş koş Lucci'yi yalan ediyorlar @Millennium Wizard
Hükümete düşman mı olacak diyorsun?Şu Im çizdiği krallık işte yerine Ohara yazmışım ne farkeder aynı şey.
Öyle olacak gibi.Lucci’yi de imana getirmezsin be... Allah bildiği gibi yapsın.Hükümete düşman mı olacak diyorsun?