Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068: Bir Dehanın Hayali

Bölüm nasıldı?

  • Iyi

    Kullanılan: 45 37.5%
  • Orta

    Kullanılan: 42 35.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 33 27.5%

  • Kullanılan toplam oy
    120
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence Oda hikayesi bitmiş bir karakteri yeniden Luffy'den tokat yesin diye geri getirmiş olabilir mi? Oda bile bu kadarını yapmaz. Arkadaş bunun rahatlığıyla esip gürlüyor, hakkıdır.
Oda'nın davranışlarında herhangi bir neden sonuç ilişkisi olmuyor çoğu zaman. Yapmak istiyor ve yapıyor. Mesela hiç savaş olmasa jinbei bunun üzerine dalga fırlatsa lucci de suya düşse ama ölmese şaşırmam ben.
 
Lucci ve Luffy karşılaşması nostaljik olsa da CP0 takımının pekte bir şansı yok gibi görünüyor. Luffy ve Jimbe'nin yanı sıra Seraphim'lerde işin içine gelirse CP ajanlarının hiç şansı yok. Ancak burada ki kritik nokta CP ekibinin Egghead adasında olanları rapor etmesinden sonra olacaktır diye düşünüyorum. Eğer ki tayfa Vegapunk ile bir yolculuğa çıkarsa çok ciddi manada hedef haline gelecektir. Şayet durum böyle olursa Dünya Hükümetinin gücünü biraz daha görmüş oluruz diye umut ediyorum.

Vegapunk'ın bahsettiği enerji çok muhtemelen Haki'nin kendisi çıkacaktır. Bir şekilde Vegapunk'ın hayalini gerçekleşmesinde Luffy'nin önemli bir rol oynayacağını düşünüyorum. Luffy sayesinde bi Eureka moment yaşayıp ilerleme kayıt edecek gibi görünüyor. Diğer yandan Seraphim'lerin meyve gücü kullanıyor olması gerçekten korkunç bir güç. Umarım güç ileride ucube bir şekilde denizcilerin var olan güçlü şeytan meyvelerini klonlamasına sebep olmaz. İlerleyen arc'larda pika pika meyveli Coby görmeyiz umarım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık