Biraz önce kınlardan birinin ismi lazımdı(Kinemon) ve wikiye bakmak zorunda kaldım. Başka sözüm yoktur hakim bey.Wano ve Kınlar gitti seri bitti. Zamanında bunun uyarısını yapmıştım.
Ben dahil çoğu insan Wano bitsin diye ağladık, ama Wano sonunda o eski büyü bir türlü tutmadı nedense.Wano ve Kınlar gitti seri bitti. Zamanında bunun uyarısını yapmıştım.
Wano ve Kınlar One Piece'i bitirdi diye yorumladım.Wano ve Kınlar gitti seri bitti. Zamanında bunun uyarısını yapmıştım.
Wano'da zirveyi gördükten sonra bitmesi lazımdı zaten. Kınları yıllarca damardan aldıktan sonra 3 aydır Rob Lucci'nin mıymıy bi şekilde adaya gelmesini beklemek insana koyuyor...Wano ve Kınlar One Piece'i bitirdi diye yorumladım.
tamam smooooookeerrrrrrrrrr-sanBu hafta biraz geç gelecek bölüm. Az işim var.
Onda şüphe yok, ben Lucci'yi yenebileceğini iddia etmiyorum sadece meyvesinin daha güçlü, daha hızlı, savunmasının daha iyi olması, direncinin daha fazla olması Lucci'yle aralarındaki farkı azaltıyor.Magma ve kum arasında tabii ki fark olacak. Kıyas Lucci ve Who's Who arasında. Who'nun meyve daha iyi ama Lucci'ye bununla üstünlük kurabileceğini düşünmüyorum. Biri geçmişte yaşamış kedi türü, diğeri şu anda yaşayan bir kedi türü. Asıl mevzu hakide, dövüş tekniklerinde, hızda vs bitiyor. Bu konuda Lucci ezer zaten.
meyvesiz roger dünyaya hükmetti. Meyvesiz shanks herkese ayar veriyor. Bizimki meyveyle çalışıyor dövüş sanatlarında iyi olan lucciyi meyvesiz luffy yenemez. Benden demesi.Onda şüphe yok, ben Lucci'yi yenebileceğini iddia etmiyorum sadece meyvesinin daha güçlü, daha hızlı, savunmasının daha iyi olması, direncinin daha fazla olması Lucci'yle aralarındaki farkı azaltıyor.
Mesela ikisini de meyvesiz ele alalım Lucci'ye ve Who's Who'ya yüzde verelim.
Meyvesiz Lucci: %65
Meyvesiz Who's Who: %35
ise meyveli hallerini baz alırsak
Leopar meyveli Lucci: %57
Kaplan meyveli Who: %43
şeklinde oran verebiliriz. Yani meyveleri aradaki farkı biraz daha azaltıyor diyelim.