Sence şu aşamada tayfayla dövüşen Vegapunk prensesi kurtaracakları ekibin başı Sanji’ye Robin’e falan mı tokat manyağı olur. Olsa olsa yonko Luffy’nin gücünü gösterme aracı olacak.Ben de öyle diyorum zaten
Sence şu aşamada tayfayla dövüşen Vegapunk prensesi kurtaracakları ekibin başı Sanji’ye Robin’e falan mı tokat manyağı olur. Olsa olsa yonko Luffy’nin gücünü gösterme aracı olacak.Ben de öyle diyorum zaten
Sanjiyi unutmayalım.sinek görünce korkup bayilan korsan... ne kadar güzel
Sanjiyi bahse koymam. O kadar da değil. Beni o çukura çekemezsin lsdjflşsjdfSence şu aşamada tayfayla dövüşen Vegapunk prensesi kurtaracakları ekibin başı Sanji’ye Robin’e falan mı tokat manyağı olur. Olsa olsa yonko Luffy’nin gücünü gösterme aracı olacak.
Seraphim kuma ile luffy dövüşür, lucciler vegapunku almaya çalışır bonney onunla işi olduğu için izin vermez. Kısacası eğer olursa jinbei,copper ve bonney vs kaku,lucci,stusy olur.Sence şu aşamada tayfayla dövüşen Vegapunk prensesi kurtaracakları ekibin başı Sanji’ye Robin’e falan mı tokat manyağı olur. Olsa olsa yonko Luffy’nin gücünü gösterme aracı olacak.
Maskeyi çıkarmadığı sürece luffy tanımaz adamı.Lucci'nin Kuffy ile karşı karşıya gelmesini merak ediyorum aslında. Nasıl bir diyalog gerçekleşecek aralarında onu merak ediyorum.