Bi Alpamis diyor onu. Genele vurulacak mevzu değil.Luffy’nin meyve mevzusundan sonra beğenmeyen okumasın muhabbetti arttı. Bence Luffy tarafı bu tarz yorumları görünce Vietnam fbsi yaşadığı için tepki gösteriyor.
Bi Alpamis diyor onu. Genele vurulacak mevzu değil.Luffy’nin meyve mevzusundan sonra beğenmeyen okumasın muhabbetti arttı. Bence Luffy tarafı bu tarz yorumları görünce Vietnam fbsi yaşadığı için tepki gösteriyor.
Nika zar zurt, joy boy pırt?Bi Alpamis diyor onu. Genele vurulacak mevzu değil.
Seviyorsanız yorum atın, neyi beğendiğinizi yazın, ne bileyim bir şeyler konuşun yada tartışın vesaire.Beyler bakın beğenmeyen harbi okumasın. Bir salın bizi. Her bölüm gelip beğenmediğinizi yazıyorsunuz. Anladık beğenmiyorsunuz.
O genelde Red'in Luffy ile alakalı konuşurken istemsiz çıkardığı sesler sdfsdfkskfNika zar zurt, joy boy pırt?
Daha anlamlısı çıkmıyor len Nika'dan sonra zatenO genelde Red'in Luffy ile alakalı konuşurken istemsiz çıkardığı sesler sdfsdfkskf
O zaman beğenenler de görüş bildirmeli. Her düşünceye açık olmak lazım düzgünce açıklandığı sürece. Beğenmeyen okumasın yazmasın falan bunlar çözüm değil.İşaretlediğim kısma tam katılmıyorum çünkü farklı bir görüş ve düşünce belirten yok. Forumun görüş bildiren üyelerinin çoğu serinin gidişatını beğenmediğini belirtiyor. Bu farklı bir görüş değil bu kabul edilen genel görüş. Esasen beğenenler farklı görüş belirtmiş oluyor.
Her gecenin bir sabahı vardır RedDaha anlamlısı çıkmıyor len Nika'dan sonra zaten
Her gün dua ediyorum o sabaha varman için, yerli yersiz benle uğraşayon kaç yıldır bir gündüze eremedinHer gecenin bir sabahı vardır Red
Kafada anten var ya Elon Musk ilede anlaşmış Star Link uydularına bağlamışlar istediği yerde ulaşabilecekmiş artıkVegapunk beni götür dedi ama Punk Kayıtlarını nasıl alacaklar yanlarına? Yanlarına almadan götüreceklerse antenin çekme mesafesinden çıkınca salyası akan, altına dolduran bir kum torbasına dönüşmez mi bu adam?