Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saul'un ölmediği belliydi zaten Oda kendi mangada söylemedikce hiç kimse ölmez bu seride birinin ölmesi için dış sesin teyit etmesi lazım Beyazsakal'da olduğu gibi bölüm iyi duruyor gibi.
 
Bu adam Vegapunk'ı bu kadar kısa sürede gösterip üstüne böyle şeyleri açıklıyorsa, harbiden kısa zamanda bitirecek bu seriyi. Ölümcül bir hastalığa falan mı yakalandı acaba, aksi takdirde olayları bu kadar hızlı işlemesi imkansız geliyor. :(
 
Kid’in bahsettiği yanık izli adam mustemelen Jaguar D. Saul. Yanıklar soğuk yanığı. Muhtemelen Ohara’dan sağ kalan kitaplardan Poneglifleri okumayı söktü yıllar içinde.

Belki de Kid de ona Yol Ponegliflerini okutup One Piece yarışında Luffy ile at başı ilerleyecek. (Law’ın kısmeti kapanırken)
 
Son düzenleme:
Daha ne öğreneceğiz reis?Bir One Piece'in sonunu öğrenmediğimiz kalmış bu bölümde.
Faydalı bir bilgi var mı? Gerçek vegapunk'ın onlar olmadığını zaten biliyorduk, dragon ile muhabbetini biliyorduk.

Ohara retcon yedi, Oda böyle manevralar yapınca vay anasını dememizi bekliyor sanırım. ben diyemiyorum, Law savaşını yarıda kesip ölmüş olması gereken birinin aslında ölmediğini ve dünyanın bütün sırlarının olduğu kitapları taşıdığını ne edeceğiz biz? Yakında Poneleri okuyan kamyonla adam çıkar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık