İhtiyac için değil kol için bu seride kolsuz olmak tamamen saçmalık Vegapunk'a gitse yeter yada iyileştirici bir meyve uzuvları çıkartan bir meyve yese kolsuz seriyi bitirirse odanın en büyük sıvamalarından biri olur.Adam ilk bölümde bile meyve bulmuştu zaten. Sence hakisi denizler kadar engin olan Shanks, meyveye ihtiyaç duyar mı?
Bizim karşımızda duracak düşman kalmadı ki? Seraphim'ler Vega'ya bağlı, Vega bize bağlanacak. Bütün dünya vs Im mi yaşanacak? Ortamda sayabileceğimiz bir kaç düşman kaldı.
Ben uzun zamandır işin geyiğindeyim ama bu bir dram.Shaka gibi bir bölüm. Oda karaktere neden böyle bir isim vermiş anlaşılıyor. Yıllardır çevirmiyor olsam çevirisini bırakır, sitenin son bölümü göreceğine dair söz vermesem siteyi kapatırdım.
Oda istese Law'a bile yaptırır da istemez. Çünkü kol, bir simge, bir fedakarlık. Luffy için feda ettim diyor ya. O yüzden sembolik olarak kalması daha iyi olur.İhtiyac için değil kol için bu seride kolsuz olmak tamamen saçmalık Vegapunk'a gitse yeter yada iyileştirici bir meyve uzuvları çıkartan bir meyve yese kolsuz seriyi bitirirse odanın en büyük sıvamalarından biri olur.
Koskoca Vegapunk bile Dof'un tayfasının yeteneklerini kopyalamış. Aynen aga Croco'nun 1.90 milyar aldığı yerde Dof o kadar alamaz.Doflamingo'nun tayfa hakkın rahmetine kavuşmuş diyebilir miyiz ? Dof'un tekrar çıkması ve ittifak olması ya da gri kalması için tüm şartlar hazır.
Bu arcın fbsini sabırsızlıkla bekliyorum.
Onu bırak sen. Zoro gelmediği için Lilith, tayfayı tuzağa çekeceğini düşünmüş.Ben uzun zamandır işin geyiğindeyim ama bu bir dram.
Onepiece böyle olmamalıydı.
Sümüklü Doflamingo seraphimi görmeden inanmam tayfasının öldüğüne.Doflamingo'nun tayfa hakkın rahmetine kavuşmuş diyebilir miyiz ? Dof'un tekrar çıkması ve ittifak olması ya da gri kalması için tüm şartlar hazır.
Dof tayfasını öldürenlere mükafat vermeli, beni büyük bir yükten kurtardınız diyerek.Doflamingo'nun tayfa hakkın rahmetine kavuşmuş diyebilir miyiz ? Dof'un tekrar çıkması ve ittifak olması ya da gri kalması için tüm şartlar hazır.