Brook ve Zoro cp0 temizlemezse ben de söverim.İşte o da saçmalık geliyor. Hadi Kuja neyse de diğeri de imparator tayfası. Belki işler ciddileşse alırlar ama CP0 buraya gelince "kolayca" yenerse o zaman küfürü basacağım.
Adam ilk bölümde bile meyve bulmuştu zaten. Sence hakisi denizler kadar engin olan Shanks, meyveye ihtiyaç duyar mı?O kadar saçma ilerliyor ki seri Oda Vegapunk'u göstermemek için devamlı robot gösteriyor bu gidişle seneye anca gösterir birde bu seride Shanks'ın kolsun olması tamamen saçmalık koskoca yonko bir meyve bulamamış mı? küçük veletler bile meyve yiyor meyveyi geçdim Vegapunk'a gitse zaten kol yapar oda yaptım oldu kafasıyla seriyi çöp etti.
Bizim karşımızda duracak düşman kalmadı ki? Seraphim'ler Vega'ya bağlı, Vega bize bağlanacak. Bütün dünya vs Im mi yaşanacak? Ortamda sayabileceğimiz bir kaç düşman kaldı.Doflamingo'nun tayfa hakkın rahmetine kavuşmuş diyebilir miyiz ? Dof'un tekrar çıkması ve ittifak olması ya da gri kalması için tüm şartlar hazır.
Bu arcın fbsini sabırsızlıkla bekliyorum.
Senin haberin yok galiba ama hatırlatayım hastalığını iyileştirdi.Zaten meyvesini aldığı anda direk hastalığından ölmüş olacak.Öldürmesine gerek yok.Meyvesi sayesinde ölümcül hastalığından kurtuldu.
Seri mechalaşırsa çok can sıkar çok...Ulan o değil de benim bu arcı okuyasım gelmiyor bir türlü anasını satayım. O kadar ilgimi çekmiyor ki robot muhabbeti konsantre olamadım