Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1065 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nereye gittiğini bilmiyorum. Belki One Piece dünyası böyle adalardan oluşan bir dünya değildi eskiden. Tüm ülkeler suyun 10k altında kalmış olabilir. Uyduracak çok şey var. Sonuçta 100 yıllık bir kayıp tarih var. O sırada dünyaya yeni bir şekil vermiş adamlar. Burada asıl sorun uzaylıların motivasyonu ne? Dünyayı bu hale getirmekten ne çıkarları var? Im niye perdelerin arkasından dünyayı yönetiyor? Ne elde ediyor?
Ben de seninle aynı düşünmekle birlikte istedikleri şeyin ya da şeylerin Rafte'de saklı hazine ile bir ilgisi olabileceğini düşünüyorum. Hatta yazmıştım da önceki sayfalarda Im muhtemelen bekçi çıkacak.

Spo dogruysa diye baslayayim. BB'nin oradan hasar almadan çikmis seraphim'ler için sanji ayak kirdi diye laf atan zoro'culara sormak gerek alev kullanirken king'e ne yapabildi zoro :)

Burada vegapunk'a yazar. Çok sert bir şeyden üretmis belli. Hakisiz ve alevsiz sanji'nin zarar verememesi normal. Gücünü kullandiginda hasar verebilir muhtemelen. Ayrıca sanji vücut olarak en saglam kişi. Digerleri vursa ayaktan fazlası giderdi luffy hariç. Ayak gitsede sorun degil iyilesme power var. Hemen gelir kendine.

Bu seraphimler king'in queen ya da kuma gibi ancak çok sert maddelerle olusmus hali gibi. Kaido arc'tan daha zorlu olabilir bu arc. O kadar tayfa üyesi hasar verememis. Bu gücüyle normal ancak tayfa için bildigin eziklik. Bide hükümete meydan okuyacaklar. 5-10 seraphim zoro sanji dahil şuan tayfayi, luffy hariç ezer geçer.

Sadece Franky ve usopp için power diyordum ama tayfa tümden power alabilir arc sonu sanji ve zoro'nun seraphim indirecek seviyeye, digerlerininde birlikte 1-2 tane alabilecek seviyede olmasi gerek. Sonrasinda daha da güçleniceklerdir zaten. Hükümet vs'sinde eger 50-100 tane seraphim kullanirsa hükümet tümden yenilgi. Kaçtane belli degil fakat şuan gayet zayıflar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık