Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1065 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara da One Piece dünyası Matrix çıkacak diyorduk. Belki de gerçekten öyledir. Antik krallık geliştirdiği robotlara karşı savaşı kaybedip köleleştirilmiş. :D

Erişkin Lunarian’ı kesen adam çocuk Lunarian klonu mu kesemeyecek?
Çocuk sayılmazlar pek tipleri öyle sadece. Vücut olarak dev olmasa da büyükler bayağı. Bu arada o robotların tek özelliği Lunarian ırkı olması değil, lordların genlerini de katmış. King’den iyi lunarianlar çıkmış ortaya.

Sanji fanı olmak zor gerçekten. Queen ile dövüşürken ensesinde kılıç kırılınca gaza geliyorsun. Artık Zoro kesemez falan diye. Sonra Zoro'nun kestiği King ile Sanji'yi tayfada 4. sıraya düşüren Jimbei'nin bir bebeği oluyor. Sanji ona bacağını veriyor. Bir karakteri bundan daha orijinal nasıl gömersin acaba. :)

O saydığın meyvelerin özellikleri tek tip. Ki yıldırım olsa gene açıklanabilir şok verir kalp yine atar vesaire.
Ölmüş bitmiş bedeni resetlemiyor ama hiçbir meyve durduk yere. Yav meyve yaptı diyince de mantıklı olmuyor bu. Mantık anlayışına hayran kaldım. Ölü olmayan adamın bir şekilde hayata tutunması saçma sapan random her şeyi yapan ölmüş bitmiş adamı resetlemesi kaldırmasından daha mantıklı benim gözümde. Saçma değil demiyorum bak daha mantıklı diyorum.
X şeyde iken Zoro'nun bilinci yerindeydi bu arada. Hatta Chopper'a bas şu ilacı artık filan diyordu. Nerdeyse ölü falan değildi yani. 2xde azraili gördü adam. Hiçbir şey yapmadı demen ayrı komik. Mantıklı değil saçma ama dayanıklılığına gayet bağlanır.
Neyse kime ne anlatıyorsam.
Ölü olmayan diyon hala. Ölmesi gerekliydi diyoruz çoktan sen ölü olmayan diyon.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık